Érkezés *
Távozás *
Wellness
Wellness centrum
Wellness centrum | Hotel Divinus*****
Nyitvatartás:
Hétfőtől péntekig:   14 órától 21 óráig
Hétvégéken és ünnepnapokon: 08 órától  20 óráig.
 

A szálloda wellness részlege közel 1000 négyzetméteren várja vendégeit, amely szauna parkkal és hozzátartozó pihenőparkkal egészül ki, ahol élménymedencében pihenhetnek, vagy akár ebben a két úszósávval felszerelt élménymedencében tempózhatnak is a tökéletes pihenésre vágyó vendégeink. Illetve a melegvizes relaxációs medence, merülő medence, a két pezsgőfürdős jacuzzi, az infraszauna, a finn szauna, a szolárium, valamint a fény-és aromaterápiás gőzkabin mind hozzájárulnak, hogy nálunk a nyugalom szigetére találjanak a regenerációra, feltöltődésre vágyók.

Üdvözöljük

a Hotel Divinus*****-ban

Tapasztalja meg a valódi luxus érintését, az exkluzivitás és a kultúra modern összhangját szállodánkban!

Válassza Debrecen ékkövét exkluzív rendezvényei és kikapcsolódása helyszínéül, hogy átélhesse a lenyűgöző Hotel Divinus csodáját!

2022. december 16-tól káprázatos élményvilággal várja Önöket a Hotel Divinus vadonatúj wellness részlege, hogy luxus környezetben, a Nagyerdő Ékkövében tölthessék megérdemelt pihenésüket vendégeink.

 

Hotel Divinus*****

Ajándékutalvány

Ajándékozza meg szeretteit Divinus életérzéssel!

Válassza ajándékutalványaink egyikét, és szerezzen örömet exkluzív élményekkel. Garantáltan a legtökéletesebb meglepetés, hiszen ki ne vágyna az ötcsillagos kényelemre és kényeztetésre.

Szeretteinek nem lesz más dolga, csupán átadni magukat a kellemes hangulatnak és az igazi, jól megérdemelt luxus pihenésnek.

Az utalványt kényelmesen online is megvásárolhatja, és azonnal küldjük e-mail címére a letölthető ajándékutalványt. Így egyszerűen, minimális időráfordítással repítheti a fényűző kényelem szigetére szeretteit.

Ajándékutalvány | Hotel Divinus*****
Törzsvendégprogram | Hotel Divinus*****

Törzsvendégprogram

Szállodánkat és szolgáltatásait rendszeresen igénybevevő kedves vendégeink számára Divinus***** Törzsvendég Programot hoztunk létre.
Bízunk benne, ...

Vendégeink
Véleménye