Érkezés *
Távozás *
Wellness
Szauna szeánsz
Szauna szeánsz | Hotel Divinus*****

Mézes, sörös, jeges, pezsgős szanua szeánsz “Divinus” módra:

A szauna szeánsz egy közel 75 perces relaxációs program. A vendég ez idő alatt 3 alkalommal 15 percet tartózkodik a szaunában. A szeánsz alkalmával három alkalommal 10 perces kötelező pihenőt kell tartani, melyet a Spa Manager irányít. A pihenő ideje alatt az elveszett folyadék pótlása történik kötelező gyümölcsfogyasztással.

Mézes:
A szaunázás ideje alatt először tengeri sóval dörzsöli végig a vendég a testét, hogy az elhalt hámsejtektől és a nem kívánt baktériumoktól megszabadítsa bőrét, ami által a verejtékmirigyek aktívvá válnak. Ez a folyamat készíti elő a bőrt a méz fogadására. A szeánsz alatt felforrósodott testünket mézzel kenegetjük. Az amúgy ragadós méz teljesen beszívódik a bőrbe, az összes benne lévő vitaminnal együtt. Igazi értorna, amely edzi a tüdőt is, ráadásul boldogsághormont szabadít fel szervezetben.

Jeges:
A jeges felöntés alatt keveredik a finn szauna intenzív forró levegője, és a jég ellentéte. A szaunamester jégdarabokat helyez a kályhára, ezután mentolos-eukaliptusz illatú vizet locsol a kövekre. Ezt követően a vendégeknek friss jeget kínál testük bedörzsölésére. Frissítő, légút tisztító hatású.

A szauna szeánsz ára: 2 200 Ft / fő / alkalom.

Minden szombaton 15 és 16 óra között szaunaszeánsz a szálloda Wellness centrumában!

Jegyek a recepción minden héten pénteken 16 óráig vásárolhatók. A szeánszra előjegyzés szükséges, bejelentkezés az 52/510-951-es telefonszámon! A szeánsz minimum 4 fő esetén lesz megtartva!

Üdvözöljük

a Hotel Divinus*****-ban

A Hotel Divinus***** Kelet -Magyarország első ötcsillagos konferencia és wellness szállodájaként a debreceni Nagyerdőnek a kapujában nyitotta meg szobáit és lakosztályait. A Hotel Divinus*****, ahol a nyugalom, a kultúra és a modern világ találkozik.

Foglalja le szállását garantáltan a legjobb áron a szálloda honlapján!

Hotel Divinus*****
Törzsvendégprogram | Hotel Divinus*****

Törzsvendégprogram

A Hotel Divinus***** 2008. augusztus 1-én nyitotta meg kapuit, 1. születésnapja alkalmából 2009. augusztus 1-től indította el törzsvendég programját.

Ajándékutalvány

Ajándékozza meg szeretteit pihenéssel, lepje meg őket a szállodánkban felhasználható ajándékutalvánnyal!
Az ajándékutalványt az Ön igényei szerint állítjuk össze!
Vásároljon ...

Ajándékutalvány | Hotel Divinus*****

Vendégeink
Véleménye