Érkezés *
Távozás *
Wellness
Szauna szeánsz
Szauna szeánsz | Hotel Divinus*****

Mézes, sörös, jeges, pezsgős szanua szeánsz “Divinus” módra:

A szauna szeánsz egy közel 75 perces relaxációs program. A vendég ez idő alatt 3 alkalommal 15 percet tartózkodik a szaunában. A szeánsz alkalmával három alkalommal 10 perces kötelező pihenőt kell tartani, melyet a Spa Manager irányít. A pihenő ideje alatt az elveszett folyadék pótlása történik kötelező gyümölcsfogyasztással.

Mézes:
A szaunázás ideje alatt először tengeri sóval dörzsöli végig a vendég a testét, hogy az elhalt hámsejtektől és a nem kívánt baktériumoktól megszabadítsa bőrét, ami által a verejtékmirigyek aktívvá válnak. Ez a folyamat készíti elő a bőrt a méz fogadására. A szeánsz alatt felforrósodott testünket mézzel kenegetjük. Az amúgy ragadós méz teljesen beszívódik a bőrbe, az összes benne lévő vitaminnal együtt. Igazi értorna, amely edzi a tüdőt is, ráadásul boldogsághormont szabadít fel szervezetben.

Jeges:
A jeges felöntés alatt keveredik a finn szauna intenzív forró levegője, és a jég ellentéte. A szaunamester jégdarabokat helyez a kályhára, ezután mentolos-eukaliptusz illatú vizet locsol a kövekre. Ezt követően a vendégeknek friss jeget kínál testük bedörzsölésére. Frissítő, légút tisztító hatású.

A szauna szeánsz ára: 2 200 Ft / fő / alkalom.

Minden szombaton 15 óra és 16 óra között szaunaszeánsz a szálloda Wellness centrumában!

Jegyek a recepción minden héten pénteken 16 óráig vásárolhatók. A szeánszra előjegyzés szükséges, bejelentkezés az 52/510-951-es telefonszámon! A szeánsz minimum 4 fő esetén lesz megtartva!

Üdvözöljük

a Hotel Divinus*****-ban

A Hotel Divinus***** Kelet -Magyarország első ötcsillagos konferencia és wellness szállodájaként a debreceni Nagyerdőnek a kapujában nyitotta meg szobáit és lakosztályait. A Hotel Divinus*****, ahol a nyugalom, a kultúra és a modern világ találkozik.

Foglalja le szállását garantáltan a legjobb áron a szálloda honlapján!

Hotel Divinus*****
Törzsvendégprogram | Hotel Divinus*****

Törzsvendégprogram

A Hotel Divinus***** 2008. augusztus 1-én nyitotta meg kapuit, 1. születésnapja alkalmából 2009. augusztus 1-től indította el törzsvendég programját.

Ajándékutalvány

Ajándékozza meg szeretteit pihenéssel, lepje meg őket szállodánkban felhasználható ajándékutalvánnyal!
Az ajándékutalványt az Ön igényei szerint állítjuk össze!
Vásároljon otthonról kényelmesen, fizessen akár SZÉP kártyával.
 
Az örömszerzés garantált!
 
Bővebb információ: +36-52/510-900, info@hoteldivinus.hu

Ajándékutalvány | Hotel Divinus*****

Vendégeink
Véleménye