Érkezés *
Távozás *
Wellness
Svéd masszázs választható olajjal
Svéd masszázs választható olajjal | Hotel Divinus*****

Fájdalomcsillapító és izomlazító hatása révén megteremti a különböző intenzitású és irányú testi mozgások feltételeit. A vérkeringés fokozásával optimális szintre emeli bőre rugalmasságát és izomzatának vérellátását. Kedvezően hat az agy légzőközpontjára és a vegetatív idegrendszerre.

Hatékonysága már a kezelés után érezhető, mivel fokozza a kiválasztást és gyorsítja az emésztést, ellazítja az idegeket a masszázs során. A svéd masszázs technikáinak köszönhetően aktiválódik a hámfiatalítás, ami feszesen tartja a bőrt. Csillapítja az izommerevséget, növeli az állóképességet és számos jótékony hatása mellett ellazító élményt nyújt.

Kezelési idő:

Teljes kezelés: 55 perc 11.000 Ft
Részleges kezelés: 30 perc 6.000 Ft

Üdvözöljük

a Hotel Divinus***** Superiorban

Tapasztalja meg a valódi luxus érintését, az exkluzivitás és a kultúra modern összhangját szállodánkban!

Válassza Debrecen ékkövét exkluzív rendezvényei és kikapcsolódása helyszínéül, hogy átélhesse a lenyűgöző Hotel Divinus***** Superior csodáját!

2022. december 16-tól káprázatos élményvilággal várja Önöket a Hotel Divinus***** Superior vadonatúj wellness részlege, hogy luxus környezetben, a Nagyerdő Ékkövében tölthessék megérdemelt pihenésüket vendégeink.

Hotel Divinus*****

Ajándékutalvány

Ajándékozza meg szeretteit Divinus életérzéssel!

Válassza ajándékutalványaink egyikét, és szerezzen örömet exkluzív élményekkel. Garantáltan a legtökéletesebb meglepetés, hiszen ki ne vágyna az ötcsillagos kényelemre és kényeztetésre.

Szeretteinek nem lesz más dolga, csupán átadni magukat a kellemes hangulatnak és az igazi, jól megérdemelt luxus pihenésnek.

Az utalványt kényelmesen online is megvásárolhatja, és azonnal küldjük e-mail címére a letölthető formátumot. Így egyszerűen, minimális időráfordítással repítheti a fényűző kényelem szigetére szeretteit.

További információ: + 36 52 510 900, info@hoteldivinus.hu

Ajándékutalvány | Hotel Divinus*****
Törzsvendégprogram | Hotel Divinus*****

Törzsvendégprogram

Szállodánkat és szolgáltatásait rendszeresen igénybevevő kedves vendégeink számára Divinus***** Törzsvendég Programot hoztunk létre. Bízunk benne, hogy minél több kedves vendégünknek szerezhetünk vagy már szereztünk pihentető, kellemes perceket, és újra és ...

Vendégeink
Véleménye