Érkezés *
Távozás *
Wellness
Svéd masszázs

A Svéd masszázs hatását kifejtve, oldja a letapadt izmokat, izomgörcsöket és a helyi keringés fokozásával elősegíti a vérkeringés pezsdítését. Fájdalomcsillapító és lazító hatásával megteremti a különböző irányú és erősségű aktív mozgások feltételeit. A vérellátás frissítésével javítja a szív és érrendszer teljesítményét, ezáltal a bőr rugalmasságát is elősegíti, az izmok vérellátása is fokozódik, ezeken kívül kedvezően hat a légzőközpontra ahol fokozza a légzés teljesítményét és a vegetatív idegrendszerre is kiválóan hat. Hatása közvetlenül a masszázs után érezhető, ugyanis fokozza a kiválasztást és felgyorsítja az emésztést és egyben a masszázs ideje alatt nyugtató hatással van az idegrendszerre.
A Svéd masszázs technikájának és fogásainak köszönhetően, gyorsítja a bőr hámsejtjeinek megújulását, hozzájárul a bőr természetes rugalmasságának megőrzéséhez.
Kifejezetten ajánlott izomláz csökkentésére és az izmok teljesítményének növelésére, számos jótékony hatása mellett, a masszázs kifejezetten kellemes relaxálást kölcsönöz az igénybe vevő személy számára.

Az ötcsillagos Hotel Divinus wellness centrum kinálatai közt szerepeltetett masszázsok elősegítik a modern kori stressz okozta bántalmak enyhítését és javítását.
Kezelési idő:
Teljes kezelés: 55 perc 8.200 Ft
Részleges kezelés: 30 perc 4.200 Ft

Üdvözöljük

a Hotel Divinus*****-ban

A Hotel Divinus***** Kelet -Magyarország első ötcsillagos konferencia és wellness szállodájaként a debreceni Nagyerdőnek a kapujában nyitotta meg szobáit és lakosztályait. A Hotel Divinus*****, ahol a nyugalom, a kultúra és a modern világ találkozik.

Foglalja le szállását garantáltan a legjobb áron a szálloda honlapján!

Hotel Divinus*****
Törzsvendégprogram | Hotel Divinus*****

Törzsvendégprogram

A Hotel Divinus***** 2008. augusztus 1-én nyitotta meg kapuit, 1. születésnapja alkalmából 2009. augusztus 1-től indította el törzsvendég programját.

Bízunk benne, hogy minél több kedves vendégünknek szerezhetünk vagy már szereztünk pihentető, kellemes perceket, és újra és újra ellátogatnak hozzánk megtisztelve bennünket bizalmukkal, és ezáltal lehetővé ...

Ajándékutalvány

Ajándékozza meg szeretteit pihenéssel, lepje meg őket a szállodánkban felhasználható ajándékutalvánnyal!

Az ajándékutalványt az Ön igényei szerint állítjuk össze!
Vásároljon otthonról kényelmesen, fizessen akár SZÉP kártyával, az örömszerzés garantált!

Bővebb információ: +3652/510-900, info@hoteldivinus.hu

Ajándékutalvány | Hotel Divinus*****

Vendégeink
Véleménye