Érkezés *
Távozás *
Wellness
Gőzkabin
Gőzkabin | Hotel Divinus*****

Vörös
Aktivizál élénkít, lendületesebbé, intenzívvé tesz. Renyhe és redukáló folyamatokat új lendületbe hozza, erősíti a gondolkodást.

Kék
Megnyugtat, fékez, koncentrálásra késztet, hűt. Inspirál, nyugtat. Rendellenes és gyulladásos folyamatokat rendbe hozza, csillapítja és tisztázza. Csökkenti az idegfeszültséget, oldja az idegi ingereket, enyhíti a fájdalmat.

Zöld
Kiegyensúlyoz, feloldja a feszültséget, megnyugtat. Csillapítja a feszült és fájdalmas folyamatokat, mély nyugalmat nyújt.

Sárga
Erősítő, tonikus hatású, megnyit, felderít. Segíti a felépülést, élénkít, felmelegít, izgat. Erősíti a túl gyenge folyamatokat, feloldja a gyengeséget, erősíti az idegeket. Oldja a görcsös folyamatokat, derűsebbé tesz.

Üdvözöljük

a Hotel Divinus*****-ban

A Hotel Divinus***** Kelet -Magyarország első ötcsillagos konferencia és wellness szállodájaként a debreceni Nagyerdőnek a kapujában nyitotta meg szobáit és lakosztályait. A Hotel Divinus*****, ahol a nyugalom, a kultúra és a modern világ találkozik.

Foglalja le szállását garantáltan a legjobb áron a szálloda honlapján!

Hotel Divinus*****
Törzsvendégprogram | Hotel Divinus*****

Törzsvendégprogram

A Hotel Divinus***** 2008. augusztus 1-én nyitotta meg kapuit, 1. születésnapja alkalmából 2009. augusztus 1-től indította el törzsvendég programját.

Ajándékutalvány

Ajándékozza meg szeretteit pihenéssel, lepje meg őket a szállodánkban felhasználható ajándékutalvánnyal!
Az ajándékutalványt az Ön igényei szerint állítjuk össze!
Vásároljon ...

Ajándékutalvány | Hotel Divinus*****

Vendégeink
Véleménye