Érkezés *
Távozás *
Wellness
Gőzkabin
Gőzkabin | Hotel Divinus*****

Vörös
Aktivizál élénkít, lendületesebbé, intenzívvé tesz. Renyhe és redukáló folyamatokat új lendületbe hozza, erősíti a gondolkodást.

Kék
Megnyugtat, fékez, koncentrálásra késztet, hűt. Inspirál, nyugtat. Rendellenes és gyulladásos folyamatokat rendbe hozza, csillapítja és tisztázza. Csökkenti az idegfeszültséget, oldja az idegi ingereket, enyhíti a fájdalmat.

Zöld
Kiegyensúlyoz, feloldja a feszültséget, megnyugtat. Csillapítja a feszült és fájdalmas folyamatokat, mély nyugalmat nyújt.

Sárga
Erősítő, tonikus hatású, megnyit, felderít. Segíti a felépülést, élénkít, felmelegít, izgat. Erősíti a túl gyenge folyamatokat, feloldja a gyengeséget, erősíti az idegeket. Oldja a görcsös folyamatokat, derűsebbé tesz.

Üdvözöljük

a Hotel Divinus*****-ban

A Hotel Divinus***** Kelet -Magyarország első ötcsillagos konferencia és wellness szállodájaként a debreceni Nagyerdőnek a kapujában nyitotta meg szobáit és lakosztályait. A Hotel Divinus*****, ahol a nyugalom, a kultúra és a modern világ találkozik.

Foglalja le szállását garantáltan a legjobb áron a szálloda honlapján!

Hotel Divinus*****
Törzsvendégprogram | Hotel Divinus*****

Törzsvendégprogram

A Hotel Divinus***** 2008. augusztus 1-én nyitotta meg kapuit, 1. születésnapja alkalmából 2009. augusztus 1-től indította el törzsvendég programját.

Ajándékutalvány

Ajándékozza meg szeretteit pihenéssel, lepje meg őket szállodánkban felhasználható ajándékutalvánnyal!
Az ajándékutalványt az Ön igényei szerint állítjuk össze!
Vásároljon otthonról kényelmesen, fizessen akár SZÉP kártyával.
 
Az örömszerzés garantált!
 
Bővebb információ: +36-52/510-900, info@hoteldivinus.hu

Ajándékutalvány | Hotel Divinus*****

Vendégeink
Véleménye