Érkezés *
Távozás *
Wellness
Beauty & Health Center
Beauty & Health Center | Hotel Divinus*****
Divinus Fogászat
 
A debreceni Divinus Fogászat vezetője Dr. Horai Zsolt fogszakorvos. Mintegy 18 éves szakmai múlttal rendelkezik, kitűnő eredménnyel tette le a Fog- és szájbetegségek szakorvosa vizsgát, majd 2001-2002-ben implantológiai képzésen sajátította el a fogbeültetéshez szükséges szakmai ismereteket. A rendelő teljes körű fogászati ellátást nyújt páciensei számára, melybe a fogtömés, gyökérkezelés, foghúzás éppúgy beletartozik, mint a fogpótlások, porcelán és cirkónium koronák, illetve hidak készítése, fogbeültetés (inplantáció), fogászati és panoráma röntgen, vagy a professzionális fogfehérítés.
 
Rendelési idő (6-os rendelő):
Szerda 10:00-16:00 óra között
Péntek 
10:00-16:00 óra között
 
Dr. Horai Zsolt
fogszakorvos
Telefon: +36 20 945 7198
E-mail cím: info@fogszerviz.hu

MU-CSI Terápia Szalon

Kedvesség – Tapintat  Szakértelem

– Gyógymasszázs
– Reflexológia
– Bemer érterápiás kezelés
– Rehabilitációs kezelés
– Fényterápia
– Wellness kezelés

Rendelési idő (134-es szoba):
Hétfő-péntek 9:00-19:00 óra között
Szombat 9:00-12:00 óra között
 
Mucsiné Suba Éva
természetgyógyász reflexológus
Telefon: + 36 20 533 0135
Kezelés csak előzetes bejelentkezés alapján!

Revital-Med Beauty

Bőrgyógyászati és esztétikai rendelés (134-es szoba)

“A szépség és az egészség szolgálatában az orvostudomány eszközeivel.”

A Revital-Med Beauty, a modern kori szépségápolás forradalmian új szolgáltatásait gyakorolja. A szépségápolás széles palettáját Dr. Mészáros Anikó belgyógyász a modernkori orvostudomány fejlődését kihasználva a szépségápolást hatékony orvosi megoldásokkal ötvözi. Szolgáltatásai között ultrahangos zsírbontás, narancsbőr kezelés, arcfiatalítás, mezoterápia, Guna-Biolifting kezelések, revitalizáló arckezelések, botox, ráncfeltöltés, ajakfeltöltés, drakula-terápia egyaránt szerepel.

Dr. Mészáros Anikó
belgyógyász
Telefon: +36 30 967 0092
www.revitalmedbeauty.hu
Gyógytornász: 3-as rendelő
Bőr- és tüdőgyógyász: 5-ös rendelő
Üdvözöljük

a Hotel Divinus***** Superiorban

Tapasztalja meg a valódi luxus érintését, az exkluzivitás és a kultúra modern összhangját szállodánkban!

Válassza Debrecen ékkövét exkluzív rendezvényei és kikapcsolódása helyszínéül, hogy átélhesse a lenyűgöző Hotel Divinus***** Superior csodáját!

2022. december 16-tól káprázatos élményvilággal várja Önöket a Hotel Divinus***** Superior vadonatúj wellness részlege, hogy luxus környezetben, a Nagyerdő Ékkövében tölthessék megérdemelt pihenésüket vendégeink.

Hotel Divinus*****

Ajándékutalvány

Ajándékozza meg szeretteit Divinus életérzéssel!

Válassza ajándékutalványaink egyikét, és szerezzen örömet exkluzív élményekkel. Garantáltan a legtökéletesebb meglepetés, hiszen ki ne vágyna az ötcsillagos kényelemre és kényeztetésre.

Szeretteinek nem lesz más dolga, csupán átadni magukat a kellemes hangulatnak és az igazi, jól megérdemelt luxus pihenésnek.

Az utalványt kényelmesen online is megvásárolhatja, és azonnal küldjük e-mail címére a letölthető formátumot. Így egyszerűen, minimális időráfordítással repítheti a fényűző kényelem szigetére szeretteit.

További információ: + 36 52 510 900, info@hoteldivinus.hu

Ajándékutalvány | Hotel Divinus*****
Törzsvendégprogram | Hotel Divinus*****

Törzsvendégprogram

Szállodánkat és szolgáltatásait rendszeresen igénybevevő kedves vendégeink számára Divinus***** Törzsvendég Programot hoztunk létre. Bízunk benne, hogy minél több kedves vendégünknek szerezhetünk vagy már szereztünk pihentető, kellemes perceket, és újra és ...

Vendégeink
Véleménye