Érkezés *
Távozás *
Wellness
Wellness | Hotel Divinus*****
Nyitvatartás:
Hétfőtől péntekig: 11:00-21:00 óra között
Szombaton, vasárnap és ünnepnapokon: 8:00-20:00 óra között

A szálloda vadonatúj Wellness részlege közel 1000 m2-en - szaunaparkkal és hozzátartozó pihenőparkkal, melegvizes relaxációs medencével - várja a kikapcsolódni vágyókat. Aki pedig az aktív pihenés híve, annak a két úszósávval felszerelt élménymedencét ajánljuk figyelmébe. Továbbá két pezsgőfürdős jacuzzi, infraszauna, finn szauna, szolárium, fény- és aromaterápiás gőzkabin, merülő medence és mindezek igénybevételét megkoronázó Wellness bár áll a vendégeink rendelkezésére, hozzájárulva ahhoz, hogy garantált legyen a feltöltődés és a regeneráció.

Wellness és fitnesz központ jegyárai:
Napi wellness belépő hétfőtől péntek reggelig: 6.500 Ft/fő
Napi wellness belépő péntek délutántól vasárnapig: 7.000 Ft/fő
A jegy tartalmazza a wellness és fitnesz központ, valamint a mélygarázs korlátlan használatát!
Üdvözöljük

a Hotel Divinus***** Superiorban

Tapasztalja meg a valódi luxus érintését, az exkluzivitás és a kultúra modern összhangját szállodánkban!

Válassza Debrecen ékkövét exkluzív rendezvényei és kikapcsolódása helyszínéül, hogy átélhesse a lenyűgöző Hotel Divinus***** Superior csodáját!

2022. december 16-tól káprázatos élményvilággal várja Önöket a Hotel Divinus***** Superior vadonatúj wellness részlege, hogy luxus környezetben, a Nagyerdő Ékkövében tölthessék megérdemelt pihenésüket vendégeink.

Hotel Divinus*****

Ajándékutalvány

Ajándékozza meg szeretteit Divinus életérzéssel!

Válassza ajándékutalványaink egyikét, és szerezzen örömet exkluzív élményekkel. Garantáltan a legtökéletesebb meglepetés, hiszen ki ne vágyna az ötcsillagos kényelemre és kényeztetésre.

Szeretteinek nem lesz más dolga, csupán átadni magukat a kellemes hangulatnak és az igazi, jól megérdemelt luxus pihenésnek.

Az utalványt kényelmesen online is megvásárolhatja, és azonnal küldjük e-mail címére a letölthető formátumot. Így egyszerűen, minimális időráfordítással repítheti a fényűző kényelem szigetére szeretteit.

További információ: + 36 52 510 900, info@hoteldivinus.hu

Ajándékutalvány | Hotel Divinus*****
Törzsvendégprogram | Hotel Divinus*****

Törzsvendégprogram

Szállodánkat és szolgáltatásait rendszeresen igénybevevő kedves vendégeink számára Divinus***** Törzsvendég Programot hoztunk létre. Bízunk benne, hogy minél több kedves vendégünknek szerezhetünk vagy már szereztünk pihentető, kellemes perceket, és újra és ...

Vendégeink
Véleménye