Érkezés *
Távozás *
Törzsvendégprogram
Törzsvendégprogram | Hotel Divinus*****

Szállodánkat és szolgáltatásait rendszeresen igénybevevő kedves vendégeink számára Divinus***** Törzsvendég Programot hoztunk létre. Bízunk benne, hogy minél több kedves vendégünknek szerezhetünk vagy már szereztünk pihentető, kellemes perceket, és újra és újra ellátogatnak hozzánk megtisztelve bennünket bizalmukkal, és ezáltal lehetővé teszik számunkra, hogy törzsvendégeink között üdvözölhetjük.

A kedvezményeket csak a regisztrált vendégünk és kísérője veheti igénybe. Amennyiben kedvezményre jogosult, a recepció automatikusan érvényesíti a megfelelő kedvezményt. A Törzsvendég Kedvezmény nem átruházható!

Lehetek-e Divinus***** Törzsvendég?
Bárki lehet, aki egyénileg fizeti itt-tartózkodásához kapcsolódó számláját.

Hogyan lehetek Divinus***** Törzsvendég?
Divinus***** Törzsvendég lehet minden Vendégünk, aki kitölti a “Törzsvendég program – jelentkezési lapunkat”, és azt leadja a recepción.

Kell-e bármilyen díjat fizetnem?
Nem, a tagság ingyenes.

Miért jó ez nekem?
Divinus***** Törzsvendégként a Törzsvendégprogramunk keretében visszatérő vendégeink számára 10% kedvezményt biztosítunk.

Mikortól vagyok jogosult a kedvezményre?
A regisztráció után Vendégeink jogosulttá válnak a kedvezményre.

Meddig vagyok jogosult a kedvezményre?
A szálloda Front Office rendszere nyilván tart minden fogyasztást, mely az Ön számlájához kapcsolódik, erről a forgalomról bármikor szívesen adunk felvilágosítást. Fogyasztásait 36 hónapos intervallumokban tartjuk számon, azaz a regisztrációt követően 36 hónapig lehet tag valaki. Utána ismételten meg kell újítani a regisztrációt.

Kérdés esetén kérje kollégáink segítségét a Recepción!

Üdvözöljük

a Hotel Divinus***** Superiorban

Tapasztalja meg a valódi luxus érintését, az exkluzivitás és a kultúra modern összhangját szállodánkban!

Válassza Debrecen ékkövét exkluzív rendezvényei és kikapcsolódása helyszínéül, hogy átélhesse a lenyűgöző Hotel Divinus***** Superior csodáját!

2022. december 16-tól káprázatos élményvilággal várja Önöket a Hotel Divinus***** Superior vadonatúj wellness részlege, hogy luxus környezetben, a Nagyerdő Ékkövében tölthessék megérdemelt pihenésüket vendégeink.

Hotel Divinus*****

Ajándékutalvány

Ajándékozza meg szeretteit Divinus életérzéssel!

Válassza ajándékutalványaink egyikét, és szerezzen örömet exkluzív élményekkel. Garantáltan a legtökéletesebb meglepetés, hiszen ki ne vágyna az ötcsillagos kényelemre és kényeztetésre.

Szeretteinek nem lesz más dolga, csupán átadni magukat a kellemes hangulatnak és az igazi, jól megérdemelt luxus pihenésnek.

Az utalványt kényelmesen online is megvásárolhatja, és azonnal küldjük e-mail címére a letölthető formátumot. Így egyszerűen, minimális időráfordítással repítheti a fényűző kényelem szigetére szeretteit.

További információ: + 36 52 510 900, info@hoteldivinus.hu

Ajándékutalvány | Hotel Divinus*****
Törzsvendégprogram | Hotel Divinus*****

Törzsvendégprogram

Szállodánkat és szolgáltatásait rendszeresen igénybevevő kedves vendégeink számára Divinus***** Törzsvendég Programot hoztunk létre. Bízunk benne, hogy minél több kedves vendégünknek szerezhetünk vagy már szereztünk pihentető, kellemes perceket, és újra és ...

Vendégeink
Véleménye