Érkezés *
Távozás *
HOTEL DIVINUS***** SUPERIOR
Fenntarthatósági információk
Fenntarthatósági információk | Hotel Divinus*****
Kedves Vendégünk!
Kérjük, támogasson minket környezetünk védelmében!

Tájékoztatjuk, hogy a 2011-es évtől a Hotel Divinus***** Superior csatlakozott a „Zöld Szállodák” nevű programhoz. 16.000 m2 területű szállodánk, Debrecen legszebb természetvédelmi övezetében található, így környezetvédelmi szempontból fontosnak tartjuk, hogy egy ekkora komplexum a lehető legkevésbé zavarja a természetet. Ennek érdekében az alábbi intézkedéseket vezettük be:

1. Környezeti tudatoság beépítése a szállodai dolgozók mindennapjaiba.
2. Energiatakarékosság:

  • Világítás: energiatakarékos izzók használata, lámpák lekapcsolása a szoba elhagyása esetén.
  • ​Általános üzemeltetés: kollégáink a nap 24 órájában ügyelnek arra, hogy a berendezések megfelelően működjenek, hiszen a hibás elektromos készülék több áramot fogyaszthat.

​3. Légszennyező anyagok kibocsátásának csökkentése a dohányzás teljes körű tilalmával és kerékpártárolók számának növelésével.
4. Hulladék keletkezésének csökkentése újrahasznosítás által.
5. Napenergia hasznosítása a felszerelt napelemek által.

---------

Törölköző
Legyen partnerünk a környezettudatos törölközőcserében! Amennyiben törölközőjét cserélni szeretné, helyezze azt a padlóra, ha pedig tovább kívánja használni, függessze a törölközőtartóra. Amennyiben plusz törölközőt szeretne kérni, kérjük, hívja a 951-es melléket. A fürdőszobába bekészített törölközőket amennyiben magával szeretné vinni, úgy a recepción megvásárolhatja.

Wellness törölköző: 3 000 Ft/db
Fürdőlepedő: 6 800 Ft/db
Kád kilépő: 3 500 Ft/db
Szauna lepedő: 2 000 Ft/db
Kéztörlő: 3 800 Ft/db
Köntös: 23 700 Ft/db
Arctörlő: 1 500 Ft/db

Fürdőköntös
A fürdőköntös a szállodai szoba alap bekészítése. 
Amennyiben fürdőköntösét cserélni szeretné, helyezze azt a padlóra. Amennyiben magával szeretné vinni, úgy a recepción megvásárolhatja.

Wellness törölköző kártya
A kártyát a recepción érkezéskor kapja meg. A kártya ellenében Ön jogosult a wellness részlegen egy wellness törölköző átvételére. Elutazás előtt, megkérjük szíveskedjen leadni a törölközőt, amelyért cserébe a kártyáját visszakapja, amit a recepciónál lesz szükséges leadnia. Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a kártya elvesztése vagy elmulasztott leadása esetén 3.000 Ft értékkel terheli meg a recepció a számláját.

Szauna lepedő
Kedves vendégeink 1 db/fő szauna lepedő használatára jogosultak, melyet a wellness recepción vehetnek át. A szauna lepedők napi cseréje ingyenes.

Köszönjük!

Üdvözöljük

a Hotel Divinus***** Superiorban

Tapasztalja meg a valódi luxus érintését, az exkluzivitás és a kultúra modern összhangját szállodánkban!

Válassza Debrecen ékkövét exkluzív rendezvényei és kikapcsolódása helyszínéül, hogy átélhesse a lenyűgöző Hotel Divinus***** Superior csodáját!

2022. december 16-tól káprázatos élményvilággal várja Önöket a Hotel Divinus***** Superior vadonatúj wellness részlege, hogy luxus környezetben, a Nagyerdő Ékkövében tölthessék megérdemelt pihenésüket vendégeink.

Hotel Divinus*****

Ajándékutalvány

Ajándékozza meg szeretteit Divinus életérzéssel!

Válassza ajándékutalványaink egyikét, és szerezzen örömet exkluzív élményekkel. Garantáltan a legtökéletesebb meglepetés, hiszen ki ne vágyna az ötcsillagos kényelemre és kényeztetésre.

Szeretteinek nem lesz más dolga, csupán átadni magukat a kellemes hangulatnak és az igazi, jól megérdemelt luxus pihenésnek.

Az utalványt kényelmesen online is megvásárolhatja, és azonnal küldjük e-mail címére a letölthető formátumot. Így egyszerűen, minimális időráfordítással repítheti a fényűző kényelem szigetére szeretteit.

További információ: + 36 52 510 900, info@hoteldivinus.hu

Ajándékutalvány | Hotel Divinus*****
Törzsvendégprogram | Hotel Divinus*****

Törzsvendégprogram

Szállodánkat és szolgáltatásait rendszeresen igénybevevő kedves vendégeink számára Divinus***** Törzsvendég Programot hoztunk létre. Bízunk benne, hogy minél több kedves vendégünknek szerezhetünk vagy már szereztünk pihentető, kellemes perceket, és újra és ...

Vendégeink
Véleménye