Érkezés *
Távozás *
Hotel Divinus ***** Debrecen
Bejelentkezéssel kapcsolatos fontos tájékoztatás
Ezúton tájékoztatjuk kedves Vendégeinket, hogy a hatályos jogszabályok* értelmében, a 2021. szeptember 1-jét követően Magyarországon szálláshely-szolgálatást igénybe vevő Vendég törvényben meghatározott személyes adatait** minden szálláshely szoftverében rögzíteni kell, majd azokat egy tárhelyre, a Vendég Információs Zárt Adatbázisba (VIZA) továbbítani köteles. (https://vizainfo.hu)
 
A jogszabály felhatalmazása alapján a szálloda jogosult elkérni a vendég személyazonosító okmányát, a vendég pedig köteles azt bemutatni/ átadni a rögzítéshez.
 
Az adatok rögzítésének elmulasztása súlyos jogi következményekkel jár valamennyi szálláshelyre nézve, az okmány bemutatásának hiányában a szálloda a szálláshely-szolgáltatást kénytelen megtagadni.
 
Kérjük, hogy az adatok rögzítéséhez alkalmas személyi igazolványát vagy úti okmányát érkezéskor szíveskedjen a szálloda recepcióján átadni, az okmányolvasón történő beolvasáshoz.
 
Felhívjuk a figyelmét, hogy a fenti szabályok – életkortól függetlenül – valamennyi vendégre nézve kötelezőek. Amennyiben gyermekének még nincs személyazonosításra alkalmas igazolványa, Kormányablakban – akár időpontegyeztetés nélkül – kérvényezhet és kérésre azonnal ideiglenes személyazonosító igazolványt állítanak ki gyermeke részére.
 
2021. október 29-től a 14 év alatti vendégeknek nem kell bemutatniuk személyazonosító okmányukat. A törvény által meghatározott adatokat (9/H. § (1) bekezdés a) pont) a rendszerben a szülő nyilatkozata alapján kell rögzíteni a veszélyhelyzet alatt (jelenleg 2022. január 1-ig).
 
Kérjük vendégeinket, hogy érkezés előtt ellenőrizzék irataik rendelkezésre állását és ügyeljenek azok lejárati idejére is.
 
* HATÁLYOS JOGSZABÁLYOK:
 
a turisztikai térségek fejlesztésének állami feladatairól szóló 2016. évi CLVI. törvény;
a turisztikai térségek fejlesztésének állami feladatairól szóló törvény végrehajtásáról szóló 235/2019. (X. 15.) Korm. rendelet;
a személyazonosító igazolvány kiadása és az egységes arcképmás- és aláírás-felvételezés szabályairól szóló 414/2015. (XII. 23.) Korm.rendelet.
harmadik országbeli állampolgár: a harmadik országbeli állampolgárok beutazásáról és tartózkodásáról szóló 2007. évi II. törvény szerinti személyek
 
** Rögzítendő adatok: a szálláshely-szolgáltatást igénybe vevő családi és utóneve, születési családi és utóneve, születési helye és ideje, neme, állampolgársága valamint anyja születési családi és utóneve.
 
További információ: https://vizainfo.hu/vendegek
Üdvözöljük

a Hotel Divinus*****-ban

A Hotel Divinus***** Kelet -Magyarország első ötcsillagos konferencia és wellness szállodájaként a debreceni Nagyerdőnek a kapujában nyitotta meg szobáit és lakosztályait. A Hotel Divinus*****, ahol a nyugalom, a kultúra és a modern világ találkozik.

Foglalja le szállását garantáltan a legjobb áron a szálloda honlapján!

Hotel Divinus*****
Törzsvendégprogram | Hotel Divinus*****

Törzsvendégprogram

A Hotel Divinus***** 2008. augusztus 1-én nyitotta meg kapuit, 1. születésnapja alkalmából 2009. augusztus 1-től indította el törzsvendég programját.

Ajándékutalvány

Ajándékozza meg szeretteit pihenéssel, lepje meg őket szállodánkban felhasználható ajándékutalvánnyal!
Az ajándékutalványt az Ön igényei szerint állítjuk össze!
Vásároljon otthonról kényelmesen, fizessen akár SZÉP kártyával.
 
Az örömszerzés garantált!
 
Bővebb információ: +36-52/510-900, info@hoteldivinus.hu

Ajándékutalvány | Hotel Divinus*****

Vendégeink
Véleménye