A Svéd masszázs hatását kifejtve, oldja a letapadt izmokat, izomgörcsöket és a helyi keringés fokozásával elősegíti a vérkeringés pezsdítését. Fájdalomcsillapító és lazító hatásával megteremti a különböző irányú és erősségű aktív mozgások feltételeit. A vérellátás frissítésével javítja a szív és érrendszer teljesítményét, ezáltal a bőr rugalmasságát is elősegíti, az izmok vérellátása is fokozódik, ezeken kívül kedvezően hat a légzőközpontra ahol fokozza a légzés teljesítményét és a vegetatív idegrendszerre is kiválóan hat. Hatása közvetlenül a masszázs után érezhető, ugyanis fokozza a kiválasztást és felgyorsítja az emésztést és egyben a masszázs ideje alatt nyugtató hatással van az idegrendszerre.
A Svéd masszázs technikájának és fogásainak köszönhetően, gyorsítja a bőr hámsejtjeinek megújulását, hozzájárul a bőr természetes rugalmasságának megőrzéséhez.
Kifejezetten ajánlott izomláz csökkentésére és az izmok teljesítményének növelésére, számos jótékony hatása mellett, a masszázs kifejezetten kellemes relaxálást kölcsönöz az igénybe vevő személy számára.

Az ötcsillagos Hotel Divinus wellness centrum kinálatai közt szerepeltetett masszázsok elősegítik a modern kori stressz okozta bántalmak enyhítését és javítását.
Kezelési idő:
Teljes kezelés: 55 perc 8.200,-Ft
Részleges kezelés: 30 perc 4.200,-Ft