Érkezés *
Távozás *
Rendezvények
Rendezvények | Hotel Divinus*****

Biztos szakmai háttér, sok éves tapasztalat, több száz sikeresen lebonyolított rendezvény!

Legyen szó céges rendezvényről, csapatépítő tréningről, konferenciáról, évzáró partyról, továbbképzésről, üzleti megbeszélésről, vagy esküvőről, a Hotel Divinus***** kiváló helyszínként szolgál. Célunk, hogy a rendezvény sikeressége mellett élményt is biztosítsunk vendégeinknek!

Rendezvényhelyszínek:

  • Ignis konferenciaterem,

  • Terra, Aeris és Aqua szekciótermek,

  • 200 m2-es kiállítói terület,

  • Dominus étterem.

A rendezvényekhez bármely elérhető szobatípusból választhatnak vendégeink.

Elérhetőségek:

Telefon: +36 52 510 930; +36 52 510 920

E-mail: sales@hoteldivinus.hu, sales3@hoteldivinus.hu

Üdvözöljük

a Hotel Divinus***** Superiorban

Tapasztalja meg a valódi luxus érintését, az exkluzivitás és a kultúra modern összhangját szállodánkban!

Válassza Debrecen ékkövét exkluzív rendezvényei és kikapcsolódása helyszínéül, hogy átélhesse a lenyűgöző Hotel Divinus***** Superior csodáját!

2022. december 16-tól káprázatos élményvilággal várja Önöket a Hotel Divinus***** Superior vadonatúj wellness részlege, hogy luxus környezetben, a Nagyerdő Ékkövében tölthessék megérdemelt pihenésüket vendégeink.

Hotel Divinus*****

Ajándékutalvány

Ajándékozza meg szeretteit Divinus életérzéssel!

Válassza ajándékutalványaink egyikét, és szerezzen örömet exkluzív élményekkel. Garantáltan a legtökéletesebb meglepetés, hiszen ki ne vágyna az ötcsillagos kényelemre és kényeztetésre.

Szeretteinek nem lesz más dolga, csupán átadni magukat a kellemes hangulatnak és az igazi, jól megérdemelt luxus pihenésnek.

Az utalványt kényelmesen online is megvásárolhatja, és azonnal küldjük e-mail címére a letölthető formátumot. Így egyszerűen, minimális időráfordítással repítheti a fényűző kényelem szigetére szeretteit.

További információ: + 36 52 510 900, info@hoteldivinus.hu

Ajándékutalvány | Hotel Divinus*****
Törzsvendégprogram | Hotel Divinus*****

Törzsvendégprogram

Szállodánkat és szolgáltatásait rendszeresen igénybevevő kedves vendégeink számára Divinus***** Törzsvendég Programot hoztunk létre. Bízunk benne, hogy minél több kedves vendégünknek szerezhetünk vagy már szereztünk pihentető, kellemes perceket, és újra és ...

Vendégeink
Véleménye