Érkezés *
Távozás *
Látnivalók
Városháza
Városháza | Hotel Divinus*****

Debrecen egyik legjellegzetesebb építészeti emléke a klasszicista stílusban épült Városháza.

Történetéért egészen 1531-ig kell visszamenni az időben, amikor is korábbi formájában a város vezetőségének szolgált otthonául. Évszázadokon át változtatgatták és alakítgatták, mígnem 1802-ben végre méltó kezekbe került: Péchy Mihály elkészítette első terveit, ám a megvalósításhoz végül nem gyűlt össze elegendő pénz.

Hasonló sorsra jutott Povolny Ferenc is, akinek terveit Ságody József kamarai mérnök álmodta tovább és amit végül el is fogadtak. Az impozáns timpanonos, árkádos épület kulcsait 1843-ban vette át a város.

Az épület a legfontosabb közügyek mellett Kossuth Lajosnak és családjának is otthont adott 1849-ben, de a Honvédelmi Bizottmány hivatala is ebben az épületben volt. Történelmi érdekessége, hogy annak idején a “titkos levéltárban” őrizték a magyar Szent Koronát.

A városban zajló aktuális programokról az alábbi oldalakon tájékozódhat: 

https://www.debrecen.hu/hu

https://www.facebook.com/debrecenvarosa

Üdvözöljük

a Hotel Divinus***** Superiorban

Tapasztalja meg a valódi luxus érintését, az exkluzivitás és a kultúra modern összhangját szállodánkban!

Válassza Debrecen ékkövét exkluzív rendezvényei és kikapcsolódása helyszínéül, hogy átélhesse a lenyűgöző Hotel Divinus***** Superior csodáját!

2022. december 16-tól káprázatos élményvilággal várja Önöket a Hotel Divinus***** Superior vadonatúj wellness részlege, hogy luxus környezetben, a Nagyerdő Ékkövében tölthessék megérdemelt pihenésüket vendégeink.

Hotel Divinus*****

Ajándékutalvány

Ajándékozza meg szeretteit Divinus életérzéssel!

Válassza ajándékutalványaink egyikét, és szerezzen örömet exkluzív élményekkel. Garantáltan a legtökéletesebb meglepetés, hiszen ki ne vágyna az ötcsillagos kényelemre és kényeztetésre.

Szeretteinek nem lesz más dolga, csupán átadni magukat a kellemes hangulatnak és az igazi, jól megérdemelt luxus pihenésnek.

Az utalványt kényelmesen online is megvásárolhatja, és azonnal küldjük e-mail címére a letölthető formátumot. Így egyszerűen, minimális időráfordítással repítheti a fényűző kényelem szigetére szeretteit.

További információ: + 36 52 510 900, info@hoteldivinus.hu

Ajándékutalvány | Hotel Divinus*****
Törzsvendégprogram | Hotel Divinus*****

Törzsvendégprogram

Szállodánkat és szolgáltatásait rendszeresen igénybevevő kedves vendégeink számára Divinus***** Törzsvendég Programot hoztunk létre. Bízunk benne, hogy minél több kedves vendégünknek szerezhetünk vagy már szereztünk pihentető, kellemes perceket, és újra és ...

Vendégeink
Véleménye