Érkezés *
Távozás *
Látnivalók
Sziget-kék játszótér
Sziget-kék játszótér | Hotel Divinus*****

A debreceni tematikus parkban Szabó Magda meseregényének szereplői és helyszínei elevenednek meg.

A Debreceni Nagyerdő korábbi Ötholdas Pagony játszótere 2022. augusztusától Sziget-kék néven, kibővítve, számos új szolgáltatással és egyedi játszóparkkal várja a látogatókat. Az új elnevezést Szabó Magda egyik kitűnő regénye ihlette, hiszen ahogy a mű, úgy ez a létesítmény is egy lenyűgöző világba repíti minket.

Debrecen hazánk harmadik legnépszerűbb turisztikai területe, a Sziget-kék pedig egy újabb színfolt a cívisváros látványosságai között.

A Sziget-kék aktuális programokról az alábbi oldalakon tájékozódhat: 

https://szigetkek.eu/

https://www.facebook.com/szigetkekpark

Üdvözöljük

a Hotel Divinus***** Superiorban

Tapasztalja meg a valódi luxus érintését, az exkluzivitás és a kultúra modern összhangját szállodánkban!

Válassza Debrecen ékkövét exkluzív rendezvényei és kikapcsolódása helyszínéül, hogy átélhesse a lenyűgöző Hotel Divinus***** Superior csodáját!

2022. december 16-tól káprázatos élményvilággal várja Önöket a Hotel Divinus***** Superior vadonatúj wellness részlege, hogy luxus környezetben, a Nagyerdő Ékkövében tölthessék megérdemelt pihenésüket vendégeink.

Hotel Divinus*****

Ajándékutalvány

Ajándékozza meg szeretteit Divinus életérzéssel!

Válassza ajándékutalványaink egyikét, és szerezzen örömet exkluzív élményekkel. Garantáltan a legtökéletesebb meglepetés, hiszen ki ne vágyna az ötcsillagos kényelemre és kényeztetésre.

Szeretteinek nem lesz más dolga, csupán átadni magukat a kellemes hangulatnak és az igazi, jól megérdemelt luxus pihenésnek.

Az utalványt kényelmesen online is megvásárolhatja, és azonnal küldjük e-mail címére a letölthető formátumot. Így egyszerűen, minimális időráfordítással repítheti a fényűző kényelem szigetére szeretteit.

További információ: + 36 52 510 900, info@hoteldivinus.hu

Ajándékutalvány | Hotel Divinus*****
Törzsvendégprogram | Hotel Divinus*****

Törzsvendégprogram

Szállodánkat és szolgáltatásait rendszeresen igénybevevő kedves vendégeink számára Divinus***** Törzsvendég Programot hoztunk létre. Bízunk benne, hogy minél több kedves vendégünknek szerezhetünk vagy már szereztünk pihentető, kellemes perceket, és újra és ...

Vendégeink
Véleménye