Érkezés *
Távozás *
Látnivalók
Nagyerdei Víztorony
Nagyerdei Víztorony | Hotel Divinus*****

Falmászás - Kilátó - Kávézó és Fröccsbár - Koncert - Buli

Falmászás - a 13 méter magas mászófal a Nagyerdei Víztorony emeleti Teraszáról indul. Ha megmásszuk, olyan magasan leszünk, mintha a Nagyerdő egyik öreg Kocsányos tölgyfáját másznánk meg.

Kilátó - 34 méteres magasságból a Nagyerdő lombkoronaszintje felett rálátunk az erdőre, az Egyetemvárosra és egész Debrecenre.

Kávézó és Fröccsbár - a különleges geometriájú Fröccsbár több mint száz négyzetméteren bor- és ásványvíz különlegességeket, frissítőket kínál. Emellett a Víztorony saját kávéját is kipróbálhatjátok, miközben kellemes fények és hangok biztosítják a kivételes élményt.

A Nagyerdei Víztorony aktuális programjairól az alábbi oldalakon tájékozódhat:

https://www.nagyerdeiviztorony.hu/

https://www.facebook.com/nagyerdeiviztorony

Üdvözöljük

a Hotel Divinus***** Superiorban

Tapasztalja meg a valódi luxus érintését, az exkluzivitás és a kultúra modern összhangját szállodánkban!

Válassza Debrecen ékkövét exkluzív rendezvényei és kikapcsolódása helyszínéül, hogy átélhesse a lenyűgöző Hotel Divinus***** Superior csodáját!

2022. december 16-tól káprázatos élményvilággal várja Önöket a Hotel Divinus***** Superior vadonatúj wellness részlege, hogy luxus környezetben, a Nagyerdő Ékkövében tölthessék megérdemelt pihenésüket vendégeink.

Hotel Divinus*****

Ajándékutalvány

Ajándékozza meg szeretteit Divinus életérzéssel!

Válassza ajándékutalványaink egyikét, és szerezzen örömet exkluzív élményekkel. Garantáltan a legtökéletesebb meglepetés, hiszen ki ne vágyna az ötcsillagos kényelemre és kényeztetésre.

Szeretteinek nem lesz más dolga, csupán átadni magukat a kellemes hangulatnak és az igazi, jól megérdemelt luxus pihenésnek.

Az utalványt kényelmesen online is megvásárolhatja, és azonnal küldjük e-mail címére a letölthető formátumot. Így egyszerűen, minimális időráfordítással repítheti a fényűző kényelem szigetére szeretteit.

További információ: + 36 52 510 900, info@hoteldivinus.hu

Ajándékutalvány | Hotel Divinus*****
Törzsvendégprogram | Hotel Divinus*****

Törzsvendégprogram

Szállodánkat és szolgáltatásait rendszeresen igénybevevő kedves vendégeink számára Divinus***** Törzsvendég Programot hoztunk létre. Bízunk benne, hogy minél több kedves vendégünknek szerezhetünk vagy már szereztünk pihentető, kellemes perceket, és újra és ...

Vendégeink
Véleménye