Érkezés *
Távozás *
Látnivalók
Nagyerdei park
Nagyerdei park | Hotel Divinus*****

2023-ban az ország legszebb erdeje cím nyertese a Hotel Divinus***** szomszédságában található Nagyerdő!

A Békás-tó megújítása kapcsán egy észak-déli és egy keleti-nyugati ágat létesítettek, míg a mederben egy kisebb és egy nagyobb szigetet alakítottak ki. A tó középső része felett híd biztosítja a gyalogos közlekedést. A tó mélysége 1,35-2,2 méter között változik. Az ide látogatók kényelmét, nyugodt kikapcsolódását szolgálja 124 új pad, 10 napozó, 4 ivókút, továbbá 3 sakkasztal, 1 óriás sakk-tábla és 1 petanque-pálya.

Biztonságos, korszerű, akadálymentesített játszóteret is kialakítottak a 3-12 éves korú gyermekek számára, amely természetszeretetre nevelő aktivitást, testmozgási lehetőséget nyújt 600 négyzetméteren, 16 kreatív játék kihelyezésével. Az új játszótér tematikájában visszaköszön a Békás-tó hangulata, ahol többek közt különleges „óriás” béka, kötélpálya és játszóház is várja a gyerekeket.

A Nagyerdei park aktuális programjairól az alábbi oldalakon tájékozódhat: 

https://www.debrecen.hu/hu/turista/latnivalok/nagyerdei-park

https://visitdebrecen.com/hu/ 

Üdvözöljük

a Hotel Divinus***** Superiorban

Tapasztalja meg a valódi luxus érintését, az exkluzivitás és a kultúra modern összhangját szállodánkban!

Válassza Debrecen ékkövét exkluzív rendezvényei és kikapcsolódása helyszínéül, hogy átélhesse a lenyűgöző Hotel Divinus***** Superior csodáját!

2022. december 16-tól káprázatos élményvilággal várja Önöket a Hotel Divinus***** Superior vadonatúj wellness részlege, hogy luxus környezetben, a Nagyerdő Ékkövében tölthessék megérdemelt pihenésüket vendégeink.

Hotel Divinus*****

Ajándékutalvány

Ajándékozza meg szeretteit Divinus életérzéssel!

Válassza ajándékutalványaink egyikét, és szerezzen örömet exkluzív élményekkel. Garantáltan a legtökéletesebb meglepetés, hiszen ki ne vágyna az ötcsillagos kényelemre és kényeztetésre.

Szeretteinek nem lesz más dolga, csupán átadni magukat a kellemes hangulatnak és az igazi, jól megérdemelt luxus pihenésnek.

Az utalványt kényelmesen online is megvásárolhatja, és azonnal küldjük e-mail címére a letölthető formátumot. Így egyszerűen, minimális időráfordítással repítheti a fényűző kényelem szigetére szeretteit.

További információ: + 36 52 510 900, info@hoteldivinus.hu

Ajándékutalvány | Hotel Divinus*****
Törzsvendégprogram | Hotel Divinus*****

Törzsvendégprogram

Szállodánkat és szolgáltatásait rendszeresen igénybevevő kedves vendégeink számára Divinus***** Törzsvendég Programot hoztunk létre. Bízunk benne, hogy minél több kedves vendégünknek szerezhetünk vagy már szereztünk pihentető, kellemes perceket, és újra és ...

Vendégeink
Véleménye