Érkezés *
Távozás *
Látnivalók
Megyeháza
Megyeháza | Hotel Divinus*****

Magyarország egyik legszebb szecessziós épülete, a debreceni Megyeháza a város első vendégfogadójának, a Fejérló szállónak a helyén épült fel. Épületének homlokzata erősen tagolt: a híres pécsi Zsolnay-gyár díszítőelemei, virágfüzérek és négy fegyveres hajdú szobra tarkítja.

Huszártornya csúcsán Árpád fejedelem bronzszobra áll, míg a homlokzat közepén Hajdú vármegye címerét látni.

Az épület díszterme az Árpád-terem, melynek falát és mennyezetét stukkók és a megye településeinek címerei díszítik. Díszes ablaküvegein két honfoglaló vezér látható.

Üdvözöljük

a Hotel Divinus*****-ban

Tapasztalja meg a valódi luxus érintését, az exkluzivitás és a kultúra modern összhangját szállodánkban!

Válassza Debrecen ékkövét exkluzív rendezvényei és kikapcsolódása helyszínéül, hogy átélhesse a lenyűgöző Hotel Divinus csodáját!

2022. december 16-tól káprázatos élményvilággal várja Önöket a Hotel Divinus vadonatúj wellness részlege, hogy luxus környezetben, a Nagyerdő Ékkövében tölthessék megérdemelt pihenésüket vendégeink.

 

Hotel Divinus*****

Ajándékutalvány

Ajándékozza meg szeretteit Divinus életérzéssel!

Válassza ajándékutalványaink egyikét, és szerezzen örömet exkluzív élményekkel. Garantáltan a legtökéletesebb meglepetés, hiszen ki ne vágyna az ötcsillagos kényelemre és kényeztetésre.

Szeretteinek nem lesz más dolga, csupán átadni magukat a kellemes hangulatnak és az igazi, jól megérdemelt luxus pihenésnek.

Az utalványt kényelmesen online is megvásárolhatja, és azonnal küldjük e-mail címére a letölthető ajándékutalványt. Így egyszerűen, minimális időráfordítással repítheti a fényűző kényelem szigetére szeretteit.

Ajándékutalvány | Hotel Divinus*****
Törzsvendégprogram | Hotel Divinus*****

Törzsvendégprogram

Szállodánkat és szolgáltatásait rendszeresen igénybevevő kedves vendégeink számára Divinus***** Törzsvendég Programot hoztunk létre.
Bízunk benne, ...

Vendégeink
Véleménye