Érkezés *
Távozás *
Látnivalók
Hortobágyi Nemzeti Park
Hortobágyi Nemzeti Park | Hotel Divinus*****

A Hortobágy Európa legnagyobb összefüggő szikes, füves pusztájaként a Hajdúság peremétől húzódik egészen a Tiszáig.

Természeti értékei, valamint növény- és állatvilága megőrzése érdekében 1973. január 1-jén nemzeti parkká nyilvánították. Az ENSZ 1979-ben a Hortobágyi Nemzeti Parkot bioszféra-rezervátummá minősítette.

A nemzeti parkban előforduló mocsarak és halastavak a madarak fészkelésének és vonulásának európai jelentőségű helyszínei. Ezt mi sem bizonyítja jobban, mint hogy mindezidáig 342 madárfaj felbukkanását észlelték, melyből 152 a nemzeti parkban is fészkel.

Az átvonuló és ott fészkelő madarak mellett rackajuhot, szürkemarhát, mangalicát és nóniusz lovat is láthatunk. A Hortobágyi Nemzeti Park növény- és állatvilágának megismerését négy bemutatóterület, szervezett túrák és tanösvények segítik.

Minden év júliusában a térség ad otthont a Hortobágyi Lovasnapoknak.

A Hortobágyi Nemzeti Park aktuális programjairól az alábbi oldalakon tájékozódhat: 

https://www.hnp.hu/hu 

https://www.facebook.com/hortobagyinonprofitkft

Üdvözöljük

a Hotel Divinus***** Superiorban

Tapasztalja meg a valódi luxus érintését, az exkluzivitás és a kultúra modern összhangját szállodánkban!

Válassza Debrecen ékkövét exkluzív rendezvényei és kikapcsolódása helyszínéül, hogy átélhesse a lenyűgöző Hotel Divinus***** Superior csodáját!

2022. december 16-tól káprázatos élményvilággal várja Önöket a Hotel Divinus***** Superior vadonatúj wellness részlege, hogy luxus környezetben, a Nagyerdő Ékkövében tölthessék megérdemelt pihenésüket vendégeink.

Hotel Divinus*****

Ajándékutalvány

Ajándékozza meg szeretteit Divinus életérzéssel!

Válassza ajándékutalványaink egyikét, és szerezzen örömet exkluzív élményekkel. Garantáltan a legtökéletesebb meglepetés, hiszen ki ne vágyna az ötcsillagos kényelemre és kényeztetésre.

Szeretteinek nem lesz más dolga, csupán átadni magukat a kellemes hangulatnak és az igazi, jól megérdemelt luxus pihenésnek.

Az utalványt kényelmesen online is megvásárolhatja, és azonnal küldjük e-mail címére a letölthető formátumot. Így egyszerűen, minimális időráfordítással repítheti a fényűző kényelem szigetére szeretteit.

További információ: + 36 52 510 900, info@hoteldivinus.hu

Ajándékutalvány | Hotel Divinus*****
Törzsvendégprogram | Hotel Divinus*****

Törzsvendégprogram

Szállodánkat és szolgáltatásait rendszeresen igénybevevő kedves vendégeink számára Divinus***** Törzsvendég Programot hoztunk létre. Bízunk benne, hogy minél több kedves vendégünknek szerezhetünk vagy már szereztünk pihentető, kellemes perceket, és újra és ...

Vendégeink
Véleménye