Érkezés *
Távozás *
Látnivalók
Hortobágy

A Hortobágy Európa legnagyobb összefüggő szikes, füves pusztájaként a Hajdúság peremétől húzódik egészen a Tiszáig. Természeti értékei, valamint növény- és állatvilága megőrzése érdekében 1973. január 1-jén nemzeti parkká nyilvánították. Az ENSZ 1979-ben a Hortobágyi Nemzeti Parkot bioszféra-rezervátummá minősítette.

A nemzeti parkban előforduló mocsarak és halastavak a madarak fészkelésének és vonulásának európai jelentőségű helyszínei. Ezt mi sem bizonyítja jobban, mint hogy mindezidáig 342 madárfaj felbukkanását észlelték, melyből 152 a nemzeti parkban is fészkel.

Az átvonuló és ott fészkelő madarak mellett rackajuhot, szürkemarhát, mangalicát és nóniusz lovat is láthatunk. A Hortobágyi Nemzeti Park növény- és állatvilágának megismerését négy bemutatóterület, szervezett túrák és tanösvények segítik.

Üdvözöljük

a Hotel Divinus*****-ban

A Hotel Divinus***** Kelet -Magyarország első ötcsillagos konferencia és wellness szállodájaként a debreceni Nagyerdőnek a kapujában nyitotta meg szobáit és lakosztályait. A Hotel Divinus*****, ahol a nyugalom, a kultúra és a modern világ találkozik.

Foglalja le szállását garantáltan a legjobb áron a szálloda honlapján!

Hotel Divinus*****
Törzsvendégprogram | Hotel Divinus*****

Törzsvendégprogram

A Hotel Divinus***** 2008. augusztus 1-én nyitotta meg kapuit, 1. születésnapja alkalmából 2009. augusztus 1-től indította el törzsvendég programját.

Ajándékutalvány

Ajándékozza meg szeretteit pihenéssel, lepje meg őket szállodánkban felhasználható ajándékutalvánnyal!
Az ajándékutalványt az Ön igényei szerint állítjuk össze!
Vásároljon otthonról kényelmesen, fizessen akár SZÉP kártyával.
 
Az örömszerzés garantált!
 
Bővebb információ: +36-52/510-900, info@hoteldivinus.hu

Ajándékutalvány | Hotel Divinus*****

Vendégeink
Véleménye