Érkezés *
Távozás *
Látnivalók
Hortobágy

A Hortobágy Európa legnagyobb összefüggő szikes, füves pusztájaként a Hajdúság peremétől húzódik egészen a Tiszáig. Természeti értékei, valamint növény- és állatvilága megőrzése érdekében 1973. január 1-jén nemzeti parkká nyilvánították. Az ENSZ 1979-ben a Hortobágyi Nemzeti Parkot bioszféra-rezervátummá minősítette.

A nemzeti parkban előforduló mocsarak és halastavak a madarak fészkelésének és vonulásának európai jelentőségű helyszínei. Ezt mi sem bizonyítja jobban, mint hogy mindezidáig 342 madárfaj felbukkanását észlelték, melyből 152 a nemzeti parkban is fészkel.

Az átvonuló és ott fészkelő madarak mellett rackajuhot, szürkemarhát, mangalicát és nóniusz lovat is láthatunk. A Hortobágyi Nemzeti Park növény- és állatvilágának megismerését négy bemutatóterület, szervezett túrák és tanösvények segítik.

Üdvözöljük

a Hotel Divinus*****-ban

A Hotel Divinus***** Kelet -Magyarország első ötcsillagos konferencia és wellness szállodájaként a debreceni Nagyerdőnek a kapujában nyitotta meg szobáit és lakosztályait. A Hotel Divinus*****, ahol a nyugalom, a kultúra és a modern világ találkozik.

Foglalja le szállását garantáltan a legjobb áron a szálloda honlapján!

Hotel Divinus*****
Törzsvendégprogram | Hotel Divinus*****

Törzsvendégprogram

A Hotel Divinus***** 2008. augusztus 1-én nyitotta meg kapuit, 1. születésnapja alkalmából 2009. augusztus 1-től indította el törzsvendég programját.

Ajándékutalvány

Ajándékozza meg szeretteit pihenéssel, lepje meg őket a szállodánkban felhasználható ajándékutalvánnyal!
Az ajándékutalványt az Ön igényei szerint állítjuk össze!
Vásároljon ...

Ajándékutalvány | Hotel Divinus*****

Vendégeink
Véleménye