Érkezés *
Távozás *
Látnivalók
Főnix Aréna
Főnix Aréna | Hotel Divinus*****

Magyarország legnagyobb vidéki multifunkcionális rendezvényhelyszíne, amelynek befogadóképessége akár 8500 főt is elérhet.

Az épület egy tallini (észtországi) aréna mintájára épült. A küzdőteret minden oldalán kihúzható, teleszkópos lelátórendszer veszi körül. Koncertek alkalmával a színpad a bejárattal szemben lévő lelátó helyén áll: ilyenkor az egész földszint nézőtérré változik. A Főnix Arénát föld alatti folyosó kapcsolja össze a szomszédos Hódos Imre Sportcsarnokkal, hogy nagyobb rendezvényeken az ottani helyiségeket is lehessen használni.

Míg a földszinten csak mobil teleszkopikus széksorok vannak, addig az első és a második emeleten csak fixen beépített lelátókat találunk. A második emeleten étterem is várja a vendégeket. A harmadik emeleten a VIP vendégek lelátói, étterme és egész évre bérelhető páholy található.

A Főnix Aréna aktuális programjairól az alábbi oldalakon tájékozódhat: 

https://www.fonixarena.hu/

https://www.facebook.com/fonixarena

Üdvözöljük

a Hotel Divinus***** Superiorban

Tapasztalja meg a valódi luxus érintését, az exkluzivitás és a kultúra modern összhangját szállodánkban!

Válassza Debrecen ékkövét exkluzív rendezvényei és kikapcsolódása helyszínéül, hogy átélhesse a lenyűgöző Hotel Divinus***** Superior csodáját!

2022. december 16-tól káprázatos élményvilággal várja Önöket a Hotel Divinus***** Superior vadonatúj wellness részlege, hogy luxus környezetben, a Nagyerdő Ékkövében tölthessék megérdemelt pihenésüket vendégeink.

Hotel Divinus*****

Ajándékutalvány

Ajándékozza meg szeretteit Divinus életérzéssel!

Válassza ajándékutalványaink egyikét, és szerezzen örömet exkluzív élményekkel. Garantáltan a legtökéletesebb meglepetés, hiszen ki ne vágyna az ötcsillagos kényelemre és kényeztetésre.

Szeretteinek nem lesz más dolga, csupán átadni magukat a kellemes hangulatnak és az igazi, jól megérdemelt luxus pihenésnek.

Az utalványt kényelmesen online is megvásárolhatja, és azonnal küldjük e-mail címére a letölthető formátumot. Így egyszerűen, minimális időráfordítással repítheti a fényűző kényelem szigetére szeretteit.

További információ: + 36 52 510 900, info@hoteldivinus.hu

Ajándékutalvány | Hotel Divinus*****
Törzsvendégprogram | Hotel Divinus*****

Törzsvendégprogram

Szállodánkat és szolgáltatásait rendszeresen igénybevevő kedves vendégeink számára Divinus***** Törzsvendég Programot hoztunk létre. Bízunk benne, hogy minél több kedves vendégünknek szerezhetünk vagy már szereztünk pihentető, kellemes perceket, és újra és ...

Vendégeink
Véleménye