Érkezés *
Távozás *
Látnivalók
Debreceni Nagyerdő
Debreceni Nagyerdő | Hotel Divinus*****

Megújult Debrecen Zöld Övezete

A Békás-tó kibővítésével és környezetének megújításával 2014. augusztus 5-én befejeződött a Nagyerdő parkerdei részének rekonstrukciója, amely több lépcsőben valósult meg.
Teljesen megújult és funkciójában is kibővült Debrecen egyik ékessége, a Hotel Divinus***** szomszédságában található Nagyerdei park. A Békás-tó megújítása kapcsán egy észak-déli és egy keleti-nyugati ágat létesítettek, míg a mederben egy kisebb és egy nagyobb szigetet alakítottak ki. A tó középső részé felett híd biztosítja a gyalogos közlekedést. A tó mélysége 1,35-2,2 méter között változik. Az ide látogatók kényelmét, nyugodt kikapcsolódását szolgálja 124 új pad, 10 napozó, 4 ivókút, továbbá 3 sakkasztal, 1 óriás sakk-tábla és 1 petanque-pálya.

Biztonságos, korszerű, akadálymentesített játszóteret is kialakítottak a 3-12 éves korú gyermekek számára, amely természetszeretetre nevelő aktivitást, testmozgási lehetőséget nyújt 600 négyzetméteren, 16 kreatív játék kihelyezésével. Az új játszótér tematikájában visszaköszön a Békás-tó hangulata, ahol többek közt különleges „óriás” béka, kötélpálya és játszóház is várja a gyerekeket.

A felújítás befejezését követően ezentúl ugyanolyan nagyszerű érzés, élmény lesz egy szép nyári estén a megújult Nagyerdő parkerdei részén sétát tenni, pihenni mint volt valamikor.

Mostanra nemcsak a Békás-tó újult meg hanem a Medgyessy sétány és a Pallagi út másik oldala is, az új stadion környéke. Elkészült a mélygarázs tetején a ködszínház, a díszkövezés, a parkosítás. Az újjáépített szabadtéri színpadon javában tart a nyári szezon.

Üdvözöljük

a Hotel Divinus*****-ban

Tapasztalja meg a valódi luxus érintését, az exkluzivitás és a kultúra modern összhangját szállodánkban!

Válassza Debrecen ékkövét exkluzív rendezvényei és kikapcsolódása helyszínéül, hogy átélhesse a lenyűgöző Hotel Divinus csodáját!

2022. december 16-tól káprázatos élményvilággal várja Önöket a Hotel Divinus vadonatúj wellness részlege, hogy luxus környezetben, a Nagyerdő Ékkövében tölthessék megérdemelt pihenésüket vendégeink.

 

Hotel Divinus*****

Ajándékutalvány

Ajándékozza meg szeretteit Divinus életérzéssel!

Válassza ajándékutalványaink egyikét, és szerezzen örömet exkluzív élményekkel. Garantáltan a legtökéletesebb meglepetés, hiszen ki ne vágyna az ötcsillagos kényelemre és kényeztetésre.

Szeretteinek nem lesz más dolga, csupán átadni magukat a kellemes hangulatnak és az igazi, jól megérdemelt luxus pihenésnek.

Az utalványt kényelmesen online is megvásárolhatja, és azonnal küldjük e-mail címére a letölthető ajándékutalványt. Így egyszerűen, minimális időráfordítással repítheti a fényűző kényelem szigetére szeretteit.

Ajándékutalvány | Hotel Divinus*****
Törzsvendégprogram | Hotel Divinus*****

Törzsvendégprogram

Szállodánkat és szolgáltatásait rendszeresen igénybevevő kedves vendégeink számára Divinus***** Törzsvendég Programot hoztunk létre.
Bízunk benne, ...

Vendégeink
Véleménye