Érkezés *
Távozás *
Látnivalók
Debreceni Nagyerdő
Debreceni Nagyerdő | Hotel Divinus*****

Megújult Debrecen Zöld Övezete

A Békás-tó kibővítésével és környezetének megújításával 2014. augusztus 5-én befejeződött a Nagyerdő parkerdei részének rekonstrukciója, amely több lépcsőben valósult meg.
Teljesen megújult és funkciójában is kibővült Debrecen egyik ékessége, a Hotel Divinus***** szomszédságában található Nagyerdei park. A Békás-tó megújítása kapcsán egy észak-déli és egy keleti-nyugati ágat létesítettek, míg a mederben egy kisebb és egy nagyobb szigetet alakítottak ki. A tó középső részé felett híd biztosítja a gyalogos közlekedést. A tó mélysége 1,35-2,2 méter között változik. Az ide látogatók kényelmét, nyugodt kikapcsolódását szolgálja 124 új pad, 10 napozó, 4 ivókút, továbbá 3 sakkasztal, 1 óriás sakk-tábla és 1 petanque-pálya.

Biztonságos, korszerű, akadálymentesített játszóteret is kialakítottak a 3-12 éves korú gyermekek számára, amely természetszeretetre nevelő aktivitást, testmozgási lehetőséget nyújt 600 négyzetméteren, 16 kreatív játék kihelyezésével. Az új játszótér tematikájában visszaköszön a Békás-tó hangulata, ahol többek közt különleges „óriás” béka, kötélpálya és játszóház is várja a gyerekeket.

A felújítás befejezését követően ezentúl ugyanolyan nagyszerű érzés, élmény lesz egy szép nyári estén a megújult Nagyerdő parkerdei részén sétát tenni, pihenni mint volt valamikor.

Mostanra nemcsak a Békás-tó újult meg hanem a Medgyessy sétány és a Pallagi út másik oldala is, az új stadion környéke. Elkészült a mélygarázs tetején a ködszínház, a díszkövezés, a parkosítás. Az újjáépített szabadtéri színpadon javában tart a nyári szezon.

Üdvözöljük

a Hotel Divinus*****-ban

A Hotel Divinus***** Kelet -Magyarország első ötcsillagos konferencia és wellness szállodájaként a debreceni Nagyerdőnek a kapujában nyitotta meg szobáit és lakosztályait. A Hotel Divinus*****, ahol a nyugalom, a kultúra és a modern világ találkozik.

Foglalja le szállását garantáltan a legjobb áron a szálloda honlapján!

Hotel Divinus*****
Törzsvendégprogram | Hotel Divinus*****

Törzsvendégprogram

A Hotel Divinus***** 2008. augusztus 1-én nyitotta meg kapuit, 1. születésnapja alkalmából 2009. augusztus 1-től indította el törzsvendég programját.

Ajándékutalvány

Ajándékozza meg szeretteit pihenéssel, lepje meg őket szállodánkban felhasználható ajándékutalvánnyal!
Az ajándékutalványt az Ön igényei szerint állítjuk össze!
Vásároljon otthonról kényelmesen, fizessen akár SZÉP kártyával.
 
Az örömszerzés garantált!
 
Bővebb információ: +36-52/510-900, info@hoteldivinus.hu

Ajándékutalvány | Hotel Divinus*****

Vendégeink
Véleménye