Érkezés *
Távozás *
Látnivalók
Debreceni Nagyerdő
Debreceni Nagyerdő | Hotel Divinus*****

Megújult Debrecen Zöld Övezete

A Békás-tó kibővítésével és környezetének megújításával 2014. augusztus 5-én befejeződött a Nagyerdő parkerdei részének rekonstrukciója, amely több lépcsőben valósult meg.
Teljesen megújult és funkciójában is kibővült Debrecen egyik ékessége, a Hotel Divinus***** szomszédságában található Nagyerdei park. A Békás-tó megújítása kapcsán egy észak-déli és egy keleti-nyugati ágat létesítettek, míg a mederben egy kisebb és egy nagyobb szigetet alakítottak ki. A tó középső részé felett híd biztosítja a gyalogos közlekedést. A tó mélysége 1,35-2,2 méter között változik. Az ide látogatók kényelmét, nyugodt kikapcsolódását szolgálja 124 új pad, 10 napozó, 4 ivókút, továbbá 3 sakkasztal, 1 óriás sakk-tábla és 1 petanque-pálya.

Biztonságos, korszerű, akadálymentesített játszóteret is kialakítottak a 3-12 éves korú gyermekek számára, amely természetszeretetre nevelő aktivitást, testmozgási lehetőséget nyújt 600 négyzetméteren, 16 kreatív játék kihelyezésével. Az új játszótér tematikájában visszaköszön a Békás-tó hangulata, ahol többek közt különleges „óriás” béka, kötélpálya és játszóház is várja a gyerekeket.

A felújítás befejezését követően ezentúl ugyanolyan nagyszerű érzés, élmény lesz egy szép nyári estén a megújult Nagyerdő parkerdei részén sétát tenni, pihenni mint volt valamikor.

Mostanra nemcsak a Békás-tó újult meg hanem a Medgyessy sétány és a Pallagi út másik oldala is, az új stadion környéke. Elkészült a mélygarázs tetején a ködszínház, a díszkövezés, a parkosítás. Az újjáépített szabadtéri színpadon javában tart a nyári szezon.

Üdvözöljük

a Hotel Divinus*****-ban

A Hotel Divinus***** Kelet -Magyarország első ötcsillagos konferencia és wellness szállodájaként a debreceni Nagyerdőnek a kapujában nyitotta meg szobáit és lakosztályait. A Hotel Divinus*****, ahol a nyugalom, a kultúra és a modern világ találkozik.

Foglalja le szállását garantáltan a legjobb áron a szálloda honlapján!

Hotel Divinus*****
Törzsvendégprogram | Hotel Divinus*****

Törzsvendégprogram

A Hotel Divinus***** 2008. augusztus 1-én nyitotta meg kapuit, 1. születésnapja alkalmából 2009. augusztus 1-től indította el törzsvendég programját.

Ajándékutalvány

Ajándékozza meg szeretteit pihenéssel, lepje meg őket a szállodánkban felhasználható ajándékutalvánnyal!
Az ajándékutalványt az Ön igényei szerint állítjuk össze!
Vásároljon ...

Ajándékutalvány | Hotel Divinus*****

Vendégeink
Véleménye