Érkezés *
Távozás *
Látnivalók
Csonkatemplom
Csonkatemplom | Hotel Divinus*****

A debrecenekiek toronysisak nélkül maradt „Csonkatemploma”.

Az 1600 férőhelyes református kőtemplomot egy debreceni polgár, Báthory Szabó András adományából kezdték el építeni. Ennek részeként 1726-ban rézgömbbel koronázták meg, ám alig egy évvel később súlyos károkat szenvedett és csak négy évvel később állították ismét helyre.

Tornyát eredetileg hagymaszerű toronysisak zárta, amit azonban 1907-ben egy vihar megrongált, végül a javítási munkálatok végeztével egy szélvihar teljes egészében ledöntött. Belenyugodva a természet akaratába, az építészek kupola nélküli, bástyaszerű kiképzést adtak a toronynak, amely aztán “Csonkatorony” néven lett nevezetes.

A Csonkatemplom aktuális programjairól az alábbi oldalakon tájékozódhat: 

https://www.debrecen.hu/hu/turista/latnivalok/reformatus-kistemplom

https://www.facebook.com/debrecenikistemplom

Üdvözöljük

a Hotel Divinus***** Superiorban

Tapasztalja meg a valódi luxus érintését, az exkluzivitás és a kultúra modern összhangját szállodánkban!

Válassza Debrecen ékkövét exkluzív rendezvényei és kikapcsolódása helyszínéül, hogy átélhesse a lenyűgöző Hotel Divinus***** Superior csodáját!

2022. december 16-tól káprázatos élményvilággal várja Önöket a Hotel Divinus***** Superior vadonatúj wellness részlege, hogy luxus környezetben, a Nagyerdő Ékkövében tölthessék megérdemelt pihenésüket vendégeink.

Hotel Divinus*****

Ajándékutalvány

Ajándékozza meg szeretteit Divinus életérzéssel!

Válassza ajándékutalványaink egyikét, és szerezzen örömet exkluzív élményekkel. Garantáltan a legtökéletesebb meglepetés, hiszen ki ne vágyna az ötcsillagos kényelemre és kényeztetésre.

Szeretteinek nem lesz más dolga, csupán átadni magukat a kellemes hangulatnak és az igazi, jól megérdemelt luxus pihenésnek.

Az utalványt kényelmesen online is megvásárolhatja, és azonnal küldjük e-mail címére a letölthető formátumot. Így egyszerűen, minimális időráfordítással repítheti a fényűző kényelem szigetére szeretteit.

További információ: + 36 52 510 900, info@hoteldivinus.hu

Ajándékutalvány | Hotel Divinus*****
Törzsvendégprogram | Hotel Divinus*****

Törzsvendégprogram

Szállodánkat és szolgáltatásait rendszeresen igénybevevő kedves vendégeink számára Divinus***** Törzsvendég Programot hoztunk létre. Bízunk benne, hogy minél több kedves vendégünknek szerezhetünk vagy már szereztünk pihentető, kellemes perceket, és újra és ...

Vendégeink
Véleménye