Érkezés *
Távozás *
Látnivalók
Csonka templom

Az 1600 férőhelyes kőtemplomot egy debreceni polgár, Báthory Szabó András adományából kezdték el építeni.
Ennek részeként 1726-ban rézgömbbel koronázták meg, ám alig egy évvel később súlyos károkat szenvedett és csak négy évvel később állították ismét helyre.

Tornyát eredetileg hagymaszerű toronysisak zárta, amit azonban 1907-ben egy vihar megrongált, végül a javítási munkálatok végeztével egy szélvihar teljes egészében ledöntött. Belenyugodva a természet akaratába, az építészek kupola nélküli, bástyaszerű kiképzést adtak a toronynak, amely aztán “Csonka torony” néven lett nevezetes.

Üdvözöljük

a Hotel Divinus*****-ban

Tapasztalja meg a valódi luxus érintését, az exkluzivitás és a kultúra modern összhangját szállodánkban!

Válassza Debrecen ékkövét exkluzív rendezvényei és kikapcsolódása helyszínéül, hogy átélhesse a lenyűgöző Hotel Divinus csodáját!

2022. december 16-tól káprázatos élményvilággal várja Önöket a Hotel Divinus vadonatúj wellness részlege, hogy luxus környezetben, a Nagyerdő Ékkövében tölthessék megérdemelt pihenésüket vendégeink.

 

Hotel Divinus*****

Ajándékutalvány

Ajándékozza meg szeretteit Divinus életérzéssel!

Válassza ajándékutalványaink egyikét, és szerezzen örömet exkluzív élményekkel. Garantáltan a legtökéletesebb meglepetés, hiszen ki ne vágyna az ötcsillagos kényelemre és kényeztetésre.

Szeretteinek nem lesz más dolga, csupán átadni magukat a kellemes hangulatnak és az igazi, jól megérdemelt luxus pihenésnek.

Az utalványt kényelmesen online is megvásárolhatja, és azonnal küldjük e-mail címére a letölthető ajándékutalványt. Így egyszerűen, minimális időráfordítással repítheti a fényűző kényelem szigetére szeretteit.

Ajándékutalvány | Hotel Divinus*****
Törzsvendégprogram | Hotel Divinus*****

Törzsvendégprogram

Szállodánkat és szolgáltatásait rendszeresen igénybevevő kedves vendégeink számára Divinus***** Törzsvendég Programot hoztunk létre.
Bízunk benne, ...

Vendégeink
Véleménye