Érkezés *
Távozás *
Látnivalók
Botanikus kert

Az első Füvészkert a híres Magyar Füvészkönyv szerzőinek, Diószegi Sámuelnek és Fazekas Mihálynak a munkássága nyomán jött létre. A kert a Református Kollégium felügyelete alatt állt, a természettudományos képzést szolgálta.

Az első világháború után elhanyagolták, majd áttelepítették a Nagyerdő területére, ahol 17 hektárt biztosítottak neki.

A növények és a bemutatóterület rendszerezése mellett utakat, sziklakertet és vízvezeték-hálózatot alakítottak ki, hogy minél nagyobb legyen a bemutatható növényfajok száma, ezen kívül felépült az első üvegház és teleltető, valamint egy bebetonozott fenekű tó is.

A Botanikus kert célja és feladata ugyanaz maradt, ami a kezdetekkor is volt: oktatás, kutatás, ismeretterjesztés. E szempontok tekintetében méltó követője Debrecen természettudományos múltjának.

Üdvözöljük

a Hotel Divinus*****-ban

Tapasztalja meg a valódi luxus érintését, az exkluzivitás és a kultúra modern összhangját szállodánkban!

Válassza Debrecen ékkövét exkluzív rendezvényei és kikapcsolódása helyszínéül, hogy átélhesse a lenyűgöző Hotel Divinus csodáját!

2022. december 16-tól káprázatos élményvilággal várja Önöket a Hotel Divinus vadonatúj wellness részlege, hogy luxus környezetben, a Nagyerdő Ékkövében tölthessék megérdemelt pihenésüket vendégeink.

 

Hotel Divinus*****

Ajándékutalvány

Ajándékozza meg szeretteit Divinus életérzéssel!

Válassza ajándékutalványaink egyikét, és szerezzen örömet exkluzív élményekkel. Garantáltan a legtökéletesebb meglepetés, hiszen ki ne vágyna az ötcsillagos kényelemre és kényeztetésre.

Szeretteinek nem lesz más dolga, csupán átadni magukat a kellemes hangulatnak és az igazi, jól megérdemelt luxus pihenésnek.

Az utalványt kényelmesen online is megvásárolhatja, és azonnal küldjük e-mail címére a letölthető ajándékutalványt. Így egyszerűen, minimális időráfordítással repítheti a fényűző kényelem szigetére szeretteit.

Ajándékutalvány | Hotel Divinus*****
Törzsvendégprogram | Hotel Divinus*****

Törzsvendégprogram

Szállodánkat és szolgáltatásait rendszeresen igénybevevő kedves vendégeink számára Divinus***** Törzsvendég Programot hoztunk létre.
Bízunk benne, ...

Vendégeink
Véleménye