Érkezés *
Távozás *
Látnivalók
Állat- és Növénykert, Vidámpark
Állat- és Növénykert, Vidámpark | Hotel Divinus*****

Magyarország első vidéki Állat- és Növénykertje és egyetlen klasszikus Vidámparkja 1958 óta várja látogatóit!

A debreceni Nagyerdő varázslatos fái közé megálmodott kertben 17 hektáron csodálhatjuk meg öt földrész 165 fajának mintegy 1500 példányát. Az elmúlt évtizedekben épült régi kifutók mellett dinamikusan átalakuló, új “élőhely”-típusú bemutatók is láthatóak. A kert különleges értékei közé tartoznak a fehérkezű gibbonok. A látogatók kedvencei a kétujjú lajhárok, a fekete fejű pókmajmok és a recés zsiráf. A nílusi vízilópár, Linda és Szigfrid lánya, vezérnősténnyé nőtte ki magát az amerikai San Diegó-i Disneylandben. Madarak közül Magyarországon csak itt látható nyergesgólya, fuvolázómadár és szirti sas.

A Vidámpark 15 játékával a Tiszántúl legnagyobb állandó szórakoztató parkja. Kicsik és nagyok egyaránt szívesen próbálják  ki a tematikus elvarázsolt kastélyt, a dodzsemet, a gyermekvasútat, valamint az 1800-as évek végén készített lovasforgót, amely ipartörténeti emlék. Az óriáskerék csodás kilátással örvendezteti meg a gyermekeket, a pónilovaglás során pedig igazi életreszóló élményben lehet részük. Minden év augusztusában a Vidámpark ad otthont az ingyenesen látogatható Galiba Gyermekfesztiválnak.

A Nagyerdei Kultúrpark: Állat- és Növénykert, Vidámpark aktuális programjairól az alábbi oldalakon tájékozódhat: 

http://www.zoodebrecen.hu/

https://www.facebook.com/zoodebrecen

Üdvözöljük

a Hotel Divinus***** Superiorban

Tapasztalja meg a valódi luxus érintését, az exkluzivitás és a kultúra modern összhangját szállodánkban!

Válassza Debrecen ékkövét exkluzív rendezvényei és kikapcsolódása helyszínéül, hogy átélhesse a lenyűgöző Hotel Divinus***** Superior csodáját!

2022. december 16-tól káprázatos élményvilággal várja Önöket a Hotel Divinus***** Superior vadonatúj wellness részlege, hogy luxus környezetben, a Nagyerdő Ékkövében tölthessék megérdemelt pihenésüket vendégeink.

Hotel Divinus*****

Ajándékutalvány

Ajándékozza meg szeretteit Divinus életérzéssel!

Válassza ajándékutalványaink egyikét, és szerezzen örömet exkluzív élményekkel. Garantáltan a legtökéletesebb meglepetés, hiszen ki ne vágyna az ötcsillagos kényelemre és kényeztetésre.

Szeretteinek nem lesz más dolga, csupán átadni magukat a kellemes hangulatnak és az igazi, jól megérdemelt luxus pihenésnek.

Az utalványt kényelmesen online is megvásárolhatja, és azonnal küldjük e-mail címére a letölthető formátumot. Így egyszerűen, minimális időráfordítással repítheti a fényűző kényelem szigetére szeretteit.

További információ: + 36 52 510 900, info@hoteldivinus.hu

Ajándékutalvány | Hotel Divinus*****
Törzsvendégprogram | Hotel Divinus*****

Törzsvendégprogram

Szállodánkat és szolgáltatásait rendszeresen igénybevevő kedves vendégeink számára Divinus***** Törzsvendég Programot hoztunk létre. Bízunk benne, hogy minél több kedves vendégünknek szerezhetünk vagy már szereztünk pihentető, kellemes perceket, és újra és ...

Vendégeink
Véleménye