Érkezés *
Távozás *
Konferencia
Üzleti reggeli
Üzleti reggeli | Hotel Divinus*****
Az üzleti életben néha érdemes otthagyni a megszokott környeztet, mert egy, az iroda falain kívüli, kötetlen keretek között zajló találkozó hozzásegíti a feleket, hogy jó döntéseket hozzanak, illetve gyümölcsöző kapcsolatokat alakítsanak ki. 
A Hotel Divinus***** ideális választás egy sikeres üzleti reggeli lebonyolításához - könnyen megközelíthető helyszín, elegáns környezet, különleges reggeli kínálat és az elmaradhatatlan gőzölgő olasz kávé. 
 
Kérje személyre szabott ajánlatainkat!
E-mail: sales@hoteldivinus.hu
Telefon: 52/510-930
Üdvözöljük

a Hotel Divinus*****-ban

Tapasztalja meg a valódi luxus érintését, az exkluzivitás és a kultúra modern összhangját szállodánkban!

Válassza Debrecen ékkövét exkluzív rendezvényei és kikapcsolódása helyszínéül, hogy átélhesse a lenyűgöző Hotel Divinus csodáját!

Félpanziós kikapcsolódását élményfürdő belépővel fokozzuk, így a wellness részlegünk felújítása alatt sem kell lemondania a wellness élményekről!

Foglalja le szállását garantáltan a legjobb áron a szálloda honlapján!

Hotel Divinus*****

Ajándékutalvány

Ajándékozza meg szeretteit Divinus életérzéssel!

Válassza ajándékutalványaink egyikét, és szerezzen örömet exkluzív élményekkel. Garantáltan a legtökéletesebb meglepetés, hiszen ki ne vágyna az ötcsillagos kényelemre és kényeztetésre.

Szeretteinek nem lesz más dolga, csupán átadni magukat a kellemes hangulatnak és az igazi, jól megérdemelt luxus pihenésnek.

Az utalványt kényelmesen online is megvásárolhatja, és azonnal küldjük e-mail címére a letölthető ajándékutalványt. Így egyszerűen, minimális időráfordítással repítheti a fényűző kényelem szigetére szeretteit.

Ajándékutalvány | Hotel Divinus*****
Törzsvendégprogram | Hotel Divinus*****

Törzsvendégprogram

Szállodánkat és szolgáltatásait rendszeresen igénybevevő kedves vendégeink számára Divinus***** Törzsvendég Programot hoztunk létre.
Bízunk benne, ...

Vendégeink
Véleménye