Érkezés *
Távozás *
Konferencia
Konferencia | Hotel Divinus*****

A hotel négy rendezvényteremmel, ezen beül egy konferencia teremmel, három szekcióteremmel és egy 200 négyzetméteres kiállítói területtel rendelkezik. A rendezvénytermek a 21. századi technikai követelményeknek megfelelően lettek kialakítva.

A konferencia termek a beépített technikai eszközöknek és méretüknek köszönhetően: csapatépítő tréningek, üzleti konferenciák, befektetői klubbok, évértékelő meetingek, stratégiai menedzsment fejlesztések, továbbképzések, stressz menedzsment és asszertivitás tréningek, coachingok, indoor és outdoor programok, konfliktus kezelő tréningek, ad hoc meetingek, business experience szolgáltatás és folyamaturaló tréningek, utód- és karriermenedzsment tréningek, személyiségfejlesztő tréningek, szakmai napok, szakmai fórumok, vevőtalálkozók, partnertalálkozók, ügyféltalálkozók, fogadások, üzleti találkozások, felső vezetői tréningek, taktikai megbeszélések, vezetőképzések, ankétok, protokoll rendezvények, kick off meetingek, workshopok, sajtótájékoztatók, termékbemutatók megrendezésére és lebonyolítására alkalmasak.

A széles sávú wi-fi és vezetékes internet használata, a szinkrontolmácsolás (1+6 nyelvre), a több helyszínes audió és videó konferencia technikai kivitelezése, projektor és vetítővászon (mobil és beépített), flip chart, jegyzettömb, toll, lézer mutató pálca, erősítők, csíptetős mikrofonok, hangfalak, kézi vagy asztali mikrofonok, CD lejátszók, DVD lejátszók, lap topok, LCD TV (26), LCD TV (32”), LCD TV (42”), URH egér, nyomtatók, hangosítás, hangrögzítés, technikusi asszisztencia, szavazó rendszer, bemutató standok, pulpitusok, színpad, táncparkett, ruhatár és business center szolgáltatások, fénymásolás szolgáltatás (színes, fekete-fehér), scannelés (színes, fekete-fehér), fax küldés- fogadás, fordítás, gépelés, laminálás, fűzés) a nap 24 órájában igénybe vehetők.

A rendezvények catering szolgáltatással (üzleti reggeli, üzleti ebéd, svédasztalos büféebéd, svédasztalos büfévacsora, 4 – 5 fogásos tányérszervizes ebéd vagy vacsora, állófogadás, délelőtti és délutáni kávészünet bekészítések) együtt is megrendelhetők.

A 200 négyzetméteres kiállítói terület, kiválóan alkalmas, állófogadások, workshopok, kiállítások, divatbemutatók és termékbemutatók lebonyolítására.

A Hotel Divinus***** egyedülállóan, kamerával megfigyelt, zárt mélygarázsa 200 parkolóhellyel áll a konferenciára érkező vendégek rendelkezésére.

A 2009-ben elnyert Aranynap díj megszerzésével, a szálloda a legjobb vidéki ötcsillagos konferencia szálloda címet nyerte el a szakma elismerésének és megbecsülésének jeléül.

Kérje személyre szabott ajánlatainkat!
Telefon:
 +36 52 510 920; +36 52 510 930
E-mail: sales@hoteldivinus.hu, sales3@hoteldivinus.hu

Üdvözöljük

a Hotel Divinus***** Superiorban

Tapasztalja meg a valódi luxus érintését, az exkluzivitás és a kultúra modern összhangját szállodánkban!

Válassza Debrecen ékkövét exkluzív rendezvényei és kikapcsolódása helyszínéül, hogy átélhesse a lenyűgöző Hotel Divinus***** Superior csodáját!

2022. december 16-tól káprázatos élményvilággal várja Önöket a Hotel Divinus***** Superior vadonatúj wellness részlege, hogy luxus környezetben, a Nagyerdő Ékkövében tölthessék megérdemelt pihenésüket vendégeink.

Hotel Divinus*****

Ajándékutalvány

Ajándékozza meg szeretteit Divinus életérzéssel!

Válassza ajándékutalványaink egyikét, és szerezzen örömet exkluzív élményekkel. Garantáltan a legtökéletesebb meglepetés, hiszen ki ne vágyna az ötcsillagos kényelemre és kényeztetésre.

Szeretteinek nem lesz más dolga, csupán átadni magukat a kellemes hangulatnak és az igazi, jól megérdemelt luxus pihenésnek.

Az utalványt kényelmesen online is megvásárolhatja, és azonnal küldjük e-mail címére a letölthető formátumot. Így egyszerűen, minimális időráfordítással repítheti a fényűző kényelem szigetére szeretteit.

További információ: + 36 52 510 900, info@hoteldivinus.hu

Ajándékutalvány | Hotel Divinus*****
Törzsvendégprogram | Hotel Divinus*****

Törzsvendégprogram

Szállodánkat és szolgáltatásait rendszeresen igénybevevő kedves vendégeink számára Divinus***** Törzsvendég Programot hoztunk létre. Bízunk benne, hogy minél több kedves vendégünknek szerezhetünk vagy már szereztünk pihentető, kellemes perceket, és újra és ...

Vendégeink
Véleménye