Érkezés *
Távozás *
Kisfaludy pályázat
Kisfaludy pályázat | Hotel Divinus*****
A pályázat címe: A debreceni Divinus Hotel***** fejlesztése
Azonosítószáma: TFC-1-1-2-2020-0002
Kedvezményezett neve: Divinus Hotel Kft.
Megvalósítás helyszíne: Debrecen, Nagyerdei krt. 1.
A projekt összes költsége: 620 125 094 Ft
Támogatási intenzitás: 60%
Megítélt támogatás összege: 372 075 056 Ft
A projekt kezdése: 2020.12.28.
A projekt befejezése: 2023.05.31.
Készültségi fok: 100%

A Kisfaludy Program több mint 370 millió forintos támogatásával megújult a hotel 149 szobája, élményfürdő került kialakításra. A pályázati fejlesztési program, az azon felül végzett saját beruházások, fejlesztések  együtt tették lehetővé a szolgáltatásaink megújítását és a minősítés során az 5* superior besorolás elérését.

A hotel szobái, konferencia szintje megújult, bővítettük a konferenciákhoz, rendezvényekhez szükséges eszközparkot is, mind a vendégek által látható eszközök,  mind a háttér eszközpark tekintetében.

Új szolgáltatásként tisztított vizet helyezünk el a szobákba, a fenntarthatóság érdekében  üveg palackokban, amelyet ingyenes biztosítunk vendégeink részére. Szintén új az élményfürdő kialakítása, amely különösen kedvelt a családos vendégek között. Új szolgáltatásként kínáljuk a rollert, xbox bérlést, illetve a kerékpárpark megújítása esetén  a gyermekek részére is szereztünk be biciklit, így az egész család számára lehetséges együttesen ezen szolgáltatás igénybevétele.

A vendégek számára nem látható  eszközpark egy részét is lecseréltük, számítógépek, pénztárgépek, konyhai berendezések, mosodai gépek, erősáramú szünetmentes berendezés, illetve új kamerarendszer került felszerelésre a működés biztonságának növelése érdekében.

https://kisfaludyprogram.hu/szallashelyek/divinus-hotel-debrecen-203  

Üdvözöljük

a Hotel Divinus***** Superiorban

Tapasztalja meg a valódi luxus érintését, az exkluzivitás és a kultúra modern összhangját szállodánkban!

Válassza Debrecen ékkövét exkluzív rendezvényei és kikapcsolódása helyszínéül, hogy átélhesse a lenyűgöző Hotel Divinus***** Superior csodáját!

2022. december 16-tól káprázatos élményvilággal várja Önöket a Hotel Divinus***** Superior vadonatúj wellness részlege, hogy luxus környezetben, a Nagyerdő Ékkövében tölthessék megérdemelt pihenésüket vendégeink.

Hotel Divinus*****

Ajándékutalvány

Ajándékozza meg szeretteit Divinus életérzéssel!

Válassza ajándékutalványaink egyikét, és szerezzen örömet exkluzív élményekkel. Garantáltan a legtökéletesebb meglepetés, hiszen ki ne vágyna az ötcsillagos kényelemre és kényeztetésre.

Szeretteinek nem lesz más dolga, csupán átadni magukat a kellemes hangulatnak és az igazi, jól megérdemelt luxus pihenésnek.

Az utalványt kényelmesen online is megvásárolhatja, és azonnal küldjük e-mail címére a letölthető formátumot. Így egyszerűen, minimális időráfordítással repítheti a fényűző kényelem szigetére szeretteit.

További információ: + 36 52 510 900, info@hoteldivinus.hu

Ajándékutalvány | Hotel Divinus*****
Törzsvendégprogram | Hotel Divinus*****

Törzsvendégprogram

Szállodánkat és szolgáltatásait rendszeresen igénybevevő kedves vendégeink számára Divinus***** Törzsvendég Programot hoztunk létre. Bízunk benne, hogy minél több kedves vendégünknek szerezhetünk vagy már szereztünk pihentető, kellemes perceket, és újra és ...

Vendégeink
Véleménye