1.A Felhasználó a weboldalon lévő szolgáltatások használatával elfogadja az itt felsorolt feltételeket.

2. A weboldal a látogatóknak nyújtott szolgáltatás.

3. A Szolgáltató nem vállal felelősséget, illetve szavatosságot a weboldalon látható  információkért, és fenntartja a jogot, hogy külön értesítés nélkül azokon bármikor változtatásokat és javításokat hajtson végre, illetve a weboldalt vagy az azon közölt információkat részben vagy egészben megszüntesse. A Szolgáltató ettől függetlenül mindent megtesz, hogy minden megjelenő információ pontos legyen, de a pontatlanságért nem vállal felelősséget.

Az ajánlatok jogilag nem kötelező érvényűek, és semmilyen formában nem jelentenek kötelezettséget a Szolgáltató számára.

4.Harmadik fél által létrehozott, továbbított, tárolt, hozzáférhetővé tett, vagy publikált tartalmakért, amelyekhez a Szolgáltató weboldala kapcsolódik, Szolgáltató nem vállal felelősséget.

5.A Szolgáltató a vevői, partnerei és egyéb ügyfelei személyére, adataira, a fennálló üzleti kapcsolataira vonatkozó valamennyi információt üzleti titokként kezeli. Az üzleti titokként történő kezelés alól csak az érintett adatszolgáltató adhat felmentést. A Szolgáltató az interneten keresztül hozzá eljuttatott valamennyi adatot ugyanolyan védelemmel kezeli, mintha azokat egyéb úton bocsátották volna rendelkezésére.

6. Szerzői jog

A weboldalon található minden képi, hang és szöveges tartalom, logó szerzői jogi oltalom alatt állnak. A weboldal tartalmának, a közzétett fotók felhasználása, különösen reprodukálása, átruházása, terjesztése, átdolgozása, vagy tárolása, a személyes használaton túl kizárólag a Szolgáltató kifejezett, erre vonatkozó írásos engedélyével lehetséges.

A weboldal teljes tartalma a Szolgáltató tulajdona, illetve rendelkezése alatt áll. A weboldal tartalma szerzői jogi védelem alatt áll. (1999. évi LXXVI. törvény)

Személyes használat körében a weboldal tartalmának, vagy kivonatainak számítógépen tárolása, illetve kinyomtatása a felhasználó részére megengedett.

A Szolgáltató a fentiekben részletezett feltételeitől eltérő, vagy azokat sértő weboldal használat szerzői jogi, polgári jogi és büntetőjogi következményekkel járhat. A Szolgáltató minden tudomására jutott jogsértéssel szemben fellép.