Érkezés *
Távozás *
Gasztronómia
A szálloda gasztronómiai kínálatának összeállításánál elsődleges célként szerepelt a változatosság.
Az étlapon szerepelnek magyaros, a Hajdúságra jellemző ételek, de megtalálhatóak a nemzetközi konyha elemei is.
A szállóvendégek részére amerikai svédasztalos büféreggelivel és azon belül is a´ la minute reggelivel kedveskedik. A reggeli során az a´la minute szakács szinte bármilyen ételt frissen elkészít legyen szó omlett, amerikai palacsinta vagy bármelyik közkedvelt ételről.
Az ebédek és vacsorák tekintetében lehetőség van svédasztalos, illetve 4 vagy 5 fogásos tányérszervizes felszolgálásra is.
A Nagyerdő szívében a grill ételek és az a´ la carte étlapról választható ételek elfogyasztása mellett hűsítőként koktélok, csapolt sör, pezsgő, pálinka vagy akár nemzetközi és hazai borok szerepelnek a kínálatban.
A kávézó és bár hajnalig tartó nyitva tartással, wi-fi használati lehetőséggel, egész évben várja vendégeit. Kávékülönlegességekkel teszi teljessé a gasztronómiai palettát a szálloda Bárja.
A Firenze Bar a maga különleges miliőjével, exclusive hangulatával, felejthetetlenné teszi az ott megrendezett megbeszélést vagy egy  baráti találkozást.
 
Salánki Gábor Executive Chef       
Kiss István Restaurant Manager
 
 
Nyitva tartás:
Dominus Étterem:
300 fős nemzetközi konyhás a´ la carte étterem, az Alföldre és Debrecenre jellemző specialitásokkal.
Nyitva tartás:
Hétfőtől- vasárnapig: 07 órától 23 óráig.
Félpanziós vacsora: 18 órától 21 óráig.
 
Firenze Bar:
A szálloda földszintjén található a Dominus étterem szomszédságában. Az egyedi miliőjével teszi teljesé a palettát.
Nyitva tartás:
Minden nap: 07 órától éjfélig.
(Korlátozott nyitvatartással, a helyszínen érdeklődjön a nyitvatartásról)
 
 
Üdvözöljük

a Hotel Divinus*****-ban

Tapasztalja meg a valódi luxus érintését, az exkluzivitás és a kultúra modern összhangját szállodánkban!

Válassza Debrecen ékkövét exkluzív rendezvényei és kikapcsolódása helyszínéül, hogy átélhesse a lenyűgöző Hotel Divinus csodáját!

2022. december 16-tól káprázatos élményvilággal várja Önöket a Hotel Divinus vadonatúj wellness részlege, hogy luxus környezetben, a Nagyerdő Ékkövében tölthessék megérdemelt pihenésüket vendégeink.

 

Hotel Divinus*****

Ajándékutalvány

Ajándékozza meg szeretteit Divinus életérzéssel!

Válassza ajándékutalványaink egyikét, és szerezzen örömet exkluzív élményekkel. Garantáltan a legtökéletesebb meglepetés, hiszen ki ne vágyna az ötcsillagos kényelemre és kényeztetésre.

Szeretteinek nem lesz más dolga, csupán átadni magukat a kellemes hangulatnak és az igazi, jól megérdemelt luxus pihenésnek.

Az utalványt kényelmesen online is megvásárolhatja, és azonnal küldjük e-mail címére a letölthető ajándékutalványt. Így egyszerűen, minimális időráfordítással repítheti a fényűző kényelem szigetére szeretteit.

Ajándékutalvány | Hotel Divinus*****
Törzsvendégprogram | Hotel Divinus*****

Törzsvendégprogram

Szállodánkat és szolgáltatásait rendszeresen igénybevevő kedves vendégeink számára Divinus***** Törzsvendég Programot hoztunk létre.
Bízunk benne, ...

Vendégeink
Véleménye