Érkezés *
Távozás *
Gasztronómia
A szálloda gasztronómiai kínálatának összeállításánál elsődleges célként szerepelt a változatosság.
Az étlapon szerepelnek magyaros, a Hajdúságra jellemző ételek, de megtalálhatóak a nemzetközi konyha elemei is.
A szálloda igyekszik kiegyensúlyozott étrendet biztosítani a lisztérzékenyek, különböző ételallergiákkal együtt élő vagy csupán egészségüket megőrizve de a felesleges kilóktól szabadulni vágyó vendégek részére.
A szállóvendégek részére amerikai svédasztalos büféreggelivel és azon belül is a´ la minute reggelivel kedveskedik, a több mint háromszáz féle választható reggeli kínálat mellett. A reggeli során az a´la minute szakács szinte bármilyen ételt frissen elkészít legyen szó omlett, amerikai palacsinta vagy bármelyik közkedvelt ételről.
Az ebédek és vacsorák tekintetében lehetőség van svédasztalos, illetve 4 vagy 5 fogásos tányérszervizes felszolgálásra is.
A Nagyerdő szívében a grill ételek és az a´ la carte étlapról választható ételek elfogyasztása mellett hűsítőként koktélok, csapolt sör, pezsgő, pálinka vagy akár nemzetközi és hazai borok szerepelnek a kínálatban.
A kávézó és bár hajnalig tartó nyitva tartással, wi-fi használati lehetőséggel, egész évben várja vendégeit. Kávék és kávékülönlegességekkel és a világ egyik legfinomabb Piazza d´Oro Forza kávé felszolgálásával teszi teljessé a gasztronómiai palettát a szálloda Bárja.
A Firenze Coffee Shop, a maga különleges miliőjével, exclusive hangulatával, felejthetetlenné teszi az ott megrendezett megbeszélést vagy egy  baráti találkozást.
Gubicza Csaba         Kiss István
Executive Chef    Restaurant Manager
 
Nyitva tartás:
Dominus Étterem:
300 fős nemzetközi konyhás a´ la carte étterem, az Alföldre és Debrecenre jellemző specialitásokkal.
Nyitva tartás:
Hétfőtől- vasárnapig: 07 órától 23 óráig.
Félpanziós vacsora: 18 órától 21 óráig.
 
Firenze Coffee Shop:
A szálloda földszintjén található a Dominus étterem szomszédságában. Az egyedi miliőjével teszi teljesé a palettát.
Nyitva tartás:
Minden nap: 07 órától éjfélig.
 
Fragola Fagyizó:
Kelet-Magyarország első Fragola Fagyizója nyílt meg a Hotel Divinus***** teraszán április 28-án. Tradicionális olasz krémfagylagylalt, 24-féle íz, cukor-, és tojásmentes ízek is! A fagylaltok igazi szicíliai pisztáciából, piemonti mogyoróból, magyar eperből és málnából készültek!
Keresd az epret a Nagyerdő bejáratánál!
 
 
Üdvözöljük

a Hotel Divinus*****-ban

A Hotel Divinus***** Kelet -Magyarország első ötcsillagos konferencia és wellness szállodájaként a debreceni Nagyerdőnek a kapujában nyitotta meg szobáit és lakosztályait. A Hotel Divinus*****, ahol a nyugalom, a kultúra és a modern világ találkozik.

Foglalja le szállását garantáltan a legjobb áron a szálloda honlapján!

Törzsvendégprogram | Hotel Divinus*****

Törzsvendégprogram

A Hotel Divinus***** 2008. augusztus 1-én nyitotta meg kapuit, 1. születésnapja alkalmából 2009. augusztus 1-től indította el törzsvendég programját.

Bízunk benne, hogy minél több kedves vendégünknek szerezhetünk vagy már szereztünk pihentető, kellemes perceket, és újra és újra ellátogatnak hozzánk megtisztelve bennünket bizalmukkal, és ezáltal lehetővé ...

Ajándékutalvány

Ajándékozza meg szeretteit pihenéssel, lepje meg őket a szállodánkban felhasználható ajándékutalvánnyal!

Az ajándékutalványt az Ön igényei szerint állítjuk össze!
Vásároljon otthonról kényelmesen, fizessen akár SZÉP kártyával, az örömszerzés garantált!

Bővebb információ: +3652/510-900, info@hoteldivinus.hu

Ajándékutalvány | Hotel Divinus*****

Vendégeink
Véleménye