Érkezés *
Távozás *
Gasztronómia
Gasztronómia | Hotel Divinus*****

Nyitvatartások:

Divinus Étterem:
Hétfőtől vasárnapig: 12:00-23:30 óra között

Dominus Étterem:
Reggeli hétfőtől péntekig: 6:30-10:00 óra között
Reggeli szombaton és vasárnap: 7:00-10:30 óra között
Félpanziós vacsora hétfőtől vasárnapig: 18:00-21:30 óra között

Firenze Bár:
Hétfőtől vasárnapig: 7:00-24:00 óra között

A szálloda gasztronómiai kínálatának összeállításánál elsődleges célként szerepelt a változatosság. Az étlapon szerepelnek magyaros, a Hajdúságra jellemző ételek, de megtalálhatóak a nemzetközi konyha elemei is. A´ la carte éttermünk az Alföldre és Debrecenre jellemző specialitásokkal várja vendégeit.

Asztalfoglalás:
Telefon: +36 52 510 951
E-mail: restaurant1@hoteldivinus.hu 

Divinus Étterem
A Nagyerdő szívében a grill ételek és az a´ la carte étlapról választható ételek elfogyasztása mellett hűsítőként koktélok, csapolt sörök, pezsgők, pálinkák, nemzetközi és hazai borok szerepelnek a kínálatban.

Dominus Étterem
A szállóvendégek részére amerikai svédasztalos büféreggelivel és azon belül is a´ la minute reggelivel kedveskedünk. A reggeli során az a´la minute szakács szinte bármilyen ételt frissen elkészít legyen szó omlettről, amerikai palacsintáról vagy bármelyik közkedvelt reggeliről. Az ebédek és vacsorák tekintetében lehetőség van svédasztalos, illetve 4 vagy 5 fogásos tányérszervizes felszolgálásra is.

Firenze Bár
A szálloda földszintjén, a Dominus étterem szomszédságában található a Firenze Bár, amely hosszított nyitvatartással, kávékülönlegességekkel, wi-fi használati lehetőséggel egész évben várja vendégeit. A maga különleges miliőjével, exclusive hangulatával felejthetetlenné teszi a megbeszéléseket, baráti találkozásokat.

Salánki Gábor, Executive Chef       
Kiss István, Restaurant Manager
Üdvözöljük

a Hotel Divinus***** Superiorban

Tapasztalja meg a valódi luxus érintését, az exkluzivitás és a kultúra modern összhangját szállodánkban!

Válassza Debrecen ékkövét exkluzív rendezvényei és kikapcsolódása helyszínéül, hogy átélhesse a lenyűgöző Hotel Divinus***** Superior csodáját!

2022. december 16-tól káprázatos élményvilággal várja Önöket a Hotel Divinus***** Superior vadonatúj wellness részlege, hogy luxus környezetben, a Nagyerdő Ékkövében tölthessék megérdemelt pihenésüket vendégeink.

Hotel Divinus*****

Ajándékutalvány

Ajándékozza meg szeretteit Divinus életérzéssel!

Válassza ajándékutalványaink egyikét, és szerezzen örömet exkluzív élményekkel. Garantáltan a legtökéletesebb meglepetés, hiszen ki ne vágyna az ötcsillagos kényelemre és kényeztetésre.

Szeretteinek nem lesz más dolga, csupán átadni magukat a kellemes hangulatnak és az igazi, jól megérdemelt luxus pihenésnek.

Az utalványt kényelmesen online is megvásárolhatja, és azonnal küldjük e-mail címére a letölthető formátumot. Így egyszerűen, minimális időráfordítással repítheti a fényűző kényelem szigetére szeretteit.

További információ: + 36 52 510 900, info@hoteldivinus.hu

Ajándékutalvány | Hotel Divinus*****
Törzsvendégprogram | Hotel Divinus*****

Törzsvendégprogram

Szállodánkat és szolgáltatásait rendszeresen igénybevevő kedves vendégeink számára Divinus***** Törzsvendég Programot hoztunk létre. Bízunk benne, hogy minél több kedves vendégünknek szerezhetünk vagy már szereztünk pihentető, kellemes perceket, és újra és ...

Vendégeink
Véleménye