
Nyitvatartások:
Divinus Étterem:
Hétfőtől vasárnapig: 12:00-23:00 óra között
Dominus Étterem:
Reggeli hétfőtől péntekig: 6:30-10:00 óra között
Reggeli szombaton és vasárnap: 7:00-10:30 óra között
Félpanziós vacsora hétfőtől vasárnapig: 18:00-23:00 óra között
Firenze Bár:
Hétfőtől vasárnapig: 7:00-24:00 óra között
A szálloda gasztronómiai kínálatának összeállításánál elsődleges célként szerepelt a változatosság. Az étlapon szerepelnek magyaros, a Hajdúságra jellemző ételek, de megtalálhatóak a nemzetközi konyha elemei is. A´ la carte éttermünk az Alföldre és Debrecenre jellemző specialitásokkal várja vendégeit.
A szállóvendégek részére amerikai svédasztalos büféreggelivel és azon belül is a´ la minute reggelivel kedveskedünk. A reggeli során az a´la minute szakács szinte bármilyen ételt frissen elkészít legyen szó omlettről, amerikai palacsintáról vagy bármelyik közkedvelt reggeliről. Az ebédek és vacsorák tekintetében lehetőség van svédasztalos, illetve 4 vagy 5 fogásos tányérszervizes felszolgálásra is. A Nagyerdő szívében a grill ételek és az a´ la carte étlapról választható ételek elfogyasztása mellett hűsítőként koktélok, csapolt sörök, pezsgők, pálinkák, nemzetközi és hazai borok szerepelnek a kínálatban.
A szálloda földszintjén, a Dominus étterem szomszédságában található a Firenze Bar, amely hosszított nyitvatartással, kávékülönlegességekkel, wi-fi használati lehetőséggel egész évben várja vendégeit. A maga különleges miliőjével, exclusive hangulatával felejthetetlenné teszi a megbeszéléseket, baráti találkozásokat.
Salánki Gábor
Executive Chef
Kiss István
Restaurant Manager