Érkezés *
Távozás *
Gasztronómia
A szálloda gasztronómiai kínálatának összeállításánál elsődleges célként szerepelt a változatosság.
Az étlapon szerepelnek magyaros, a Hajdúságra jellemző ételek, de megtalálhatóak a nemzetközi konyha elemei is.
A szálloda igyekszik kiegyensúlyozott étrendet biztosítani a lisztérzékenyek, különböző ételallergiákkal együtt élő vendégek részére.
A szállóvendégek részére amerikai svédasztalos büféreggelivel és azon belül is a´ la minute reggelivel kedveskedik, a több mint háromszáz féle választható reggeli kínálat mellett. A reggeli során az a´la minute szakács szinte bármilyen ételt frissen elkészít legyen szó omlett, amerikai palacsinta vagy bármelyik közkedvelt ételről.
Az ebédek és vacsorák tekintetében lehetőség van svédasztalos, illetve 4 vagy 5 fogásos tányérszervizes felszolgálásra is.
A Nagyerdő szívében a grill ételek és az a´ la carte étlapról választható ételek elfogyasztása mellett hűsítőként koktélok, csapolt sör, pezsgő, pálinka vagy akár nemzetközi és hazai borok szerepelnek a kínálatban.
A kávézó és bár hajnalig tartó nyitva tartással, wi-fi használati lehetőséggel, egész évben várja vendégeit. Kávék és kávékülönlegességekkel és a világ egyik legfinomabb Piazza d´Oro Forza kávé felszolgálásával teszi teljessé a gasztronómiai palettát a szálloda Bárja.
A Firenze Coffee Shop, a maga különleges miliőjével, exclusive hangulatával, felejthetetlenné teszi az ott megrendezett megbeszélést vagy egy  baráti találkozást.
Gubicza Csaba         Kiss István
Executive Chef    Restaurant Manager
 
Nyitva tartás:
Dominus Étterem:
300 fős nemzetközi konyhás a´ la carte étterem, az Alföldre és Debrecenre jellemző specialitásokkal.
Nyitva tartás:
Hétfőtől- vasárnapig: 07 órától 23 óráig.
Félpanziós vacsora: 18 órától 21 óráig.
 
Firenze Coffee Shop:
A szálloda földszintjén található a Dominus étterem szomszédságában. Az egyedi miliőjével teszi teljesé a palettát.
Nyitva tartás:
Minden nap: 07 órától éjfélig.
(Korlátozott nyitvatartással, a helyszínen érdeklődjön a nyitvatartásról)
 
Fragola Fagyizó:
Kelet-Magyarország első Fragola Fagyizója nyílt meg a Hotel Divinus***** teraszán. Tradicionális olasz krémfagylagylalt, 24-féle íz, cukor-, és tojásmentes ízek is! A fagylaltok igazi szicíliai pisztáciából, piemonti mogyoróból, magyar eperből és málnából készültek!
Keresd az epret a Nagyerdő bejáratánál!
(Időszakos nyitvatartással)
 
 
Üdvözöljük

a Hotel Divinus*****-ban

A Hotel Divinus***** Kelet -Magyarország első ötcsillagos konferencia és wellness szállodájaként a debreceni Nagyerdőnek a kapujában nyitotta meg szobáit és lakosztályait. A Hotel Divinus*****, ahol a nyugalom, a kultúra és a modern világ találkozik.

Foglalja le szállását garantáltan a legjobb áron a szálloda honlapján!

Hotel Divinus*****
Törzsvendégprogram | Hotel Divinus*****

Törzsvendégprogram

A Hotel Divinus***** 2008. augusztus 1-én nyitotta meg kapuit, 1. születésnapja alkalmából 2009. augusztus 1-től indította el törzsvendég programját.
Bízunk benne, hogy minél több kedves ...

Ajándékutalvány

Ajándékozza meg szeretteit pihenéssel, lepje meg őket a szállodánkban felhasználható ajándékutalvánnyal!
Az ajándékutalványt az Ön igényei szerint állítjuk össze!
Vásároljon ...

Ajándékutalvány | Hotel Divinus*****

Vendégeink
Véleménye