A Hotel Divinus***** 2008. augusztus 1 -én nyitotta meg kapuit, 1.születésnapja alkalmából 2009. augusztus 1. -től indítja el törzsvendég programját.

Bízunk benne, hogy minél több kedves vendégünknek szerezhetünk vagy már szereztünk pihentető, kellemes perceket, és újra és újra ellátogatnak hozzánk megtisztelve bennünket bizalmukkal, és ezáltal lehetővé teszik számunkra, hogy törzsvendégeink között üdvözölhetjük.

Szállodánkat és szolgáltatásait rendszeresen igénybevevő kedves vendégeink számára Divinus***** Törzsvendég Programot hoztunk létre 5 különböző kedvezmény szinttel.

A kedvezményeket csak a regisztrált vendégünk és kísérője veheti igénybe. Amennyiben kedvezményre jogosító kategóriánk valamelyikét eléri a recepció automatikusan érvényesíti a megfelelő kedvezményt. A Törzsvendég Kedvezmény nem átruházható!

Lehetek-e Divinus***** Törzsvendég?
Bárki lehet, aki egyénileg fizeti itt-tartózkodásához kapcsolódó számláját.

Hogyan lehetek Divinus***** Törzsvendég?
Egyéni Divinus***** Törzsvendég lehet minden Vendégünk, aki kitölti a “Törzsvendég program – jelentkezési lapunkat”, és azt leadja a recepción.

Kell-e bármilyen díjat fizetnem?
Nem, a tagság ingyenes.

Miért jó ez nekem?
Divinus***** Törzsvendégként szállodai fogyasztásai után különböző kedvezményekre jogosult. Ezen kívül itt-tartózkodása alatt apró figyelmességekkel kedveskedik a szálloda.

Divinus***** Törzsvendégeknek havonta tájékoztatót és ajánlatokat küldünk szállodánk különböző akcióiról, illetve Debrecen és környéke programlehetőségeiről.

Mikortól vagyok jogosult a kedvezményekre?
Amennyiben a regisztráció után a szállodában történő költéseim elérik az 1. kategória szintet.

Hogyan tartja nyilván a szálloda az összegyűjtött pontokat?
A szálloda Front Office rendszere nyilván tart minden fogyasztást, mely az Ön számlájához kapcsolódik, erről a forgalomról bármikor szívesen adunk felvilágosítást. Pontjait 36 hónapos intervallumokban tartjuk számon, azaz mindig az elmúlt 36 hónap fogyasztása alapján állapítjuk meg kedvezménye mértékét.

Kérje kollégáink segítségét a Recepción illetve az értékesítésen!