Hotel Divinus Bár Hotel Divinus Bár Hotel Divinus Étterem Hotel Divinus Étterem Hotel Divinus Étterem Hotel Divinus Étterem

 

ÉTLAP                     ITALLAP

A szálloda gasztronómiai kínálatának összeállításánál elsődleges célként szerepelt a változatosság.
Az étlapon szerepelnek magyaros, a Hajdúságra jellemző ételek, de megtalálhatóak a nemzetközi konyha elemei is.
A szálloda igyekszik kiegyensúlyozott étrendet biztosítani a lisztérzékenyek, különböző ételallergiákkal együtt élő vagy csupán egészségüket megőrizve de a felesleges kilóktól szabadulni vágyó vendégek részére.
A szállóvendégek részére amerikai svédasztalos büféreggelivel és azon belül is a’ la minute reggelivel kedveskedik, a több mint háromszáz féle választható reggeli kínálat mellett. A reggeli során az a’la minute szakács szinte bármilyen ételt frissen elkészít legyen szó omlett, amerikai palacsinta vagy bármelyik közkedvelt ételről.

Az ebédek és vacsorák tekintetében lehetőség van svédasztalos, illetve 4 vagy 5 fogásos tányérszervizes felszolgálásra is.
A Nagyerdő szívében a grill ételek és az a’ la carte étlapról választható ételek elfogyasztása mellett hűsítőként koktélok, csapolt sör, pezsgő, pálinka vagy akár nemzetközi és hazai borok szerepelnek a kínálatban.
A kávézó és bár hajnalig tartó nyitva tartással, wi-fi használati lehetőséggel, egész évben várja vendégeit. Kávék és kávékülönlegességekkel és a világ egyik legfinomabb Piazza d’Oro Forza kávé felszolgálásával teszi teljessé a gasztronómiai palettát a szálloda Bárja.
A Firenze Coffee Shop, a maga különleges miliőjével, exclusive hangulatával, felejthetetlenné teszi az ott megrendezett megbeszélést vagy egy  baráti találkozást.

Gubicza Csaba         Kiss István
Executive Chef    Restaurant Manager

Nyitva tartás:

Dominus Étterem:
300 fős nemzetközi konyhás a’ la carte étterem, az Alföldre és Debrecenre jellemző specialitásokkal.

Nyitva tartás:
Hétfőtől- vasárnapig: 07 órától 23 óráig.
Félpanziós vacsora: 18 órától 21 óráig.

Firenze Coffee Shop:
A szálloda földszintjén található a Dominus étterem szomszédságában. Az egyedi miliőjével teszi teljesé a palettát.

Nyitva tartás:
Minden nap: 07 órától 01 óráig.

Fragola Fagyizó:

Kelet-Magyarország első Fragola Fagyizója nyílt meg a Hotel Divinus***** teraszán április 28-án. Tradicionális olasz krémfagylagylalt, 24-féle íz, cukor-, és tojásmentes ízek is! A fagylaltok igazi szicíliai pisztáciából, piemonti mogyoróból, magyar eperből és málnából készültek!

Keresd az epret a Nagyerdő bejáratánál!