Az egyetlen terápia, amely egyesíti magában a gyógynövények és a hagyományos kezelés előnyeit. Az aroma azt jelenti: illat, a terápia azt jelenti: kezelés. A keleti és nyugati technikák egyesítéséből jött létre. Bázisolajba kevert, személyre szabott aromaterápiás cseppekkel történik. Az illatok nem csak a közérzetünkre hatnak hanem lelkünkre, hangulatunkra és fizikai állapotunkra is. A masszázs relaxáló, stresszoldó hatású, javítja szervezetünk állóképességét és egészen mélyre hat. A masszázsok után 6-8 órán keresztül nem tanácsos fürdeni, hiszen a masszázs alatt kezdődik a felszívódás és órákon keresztül tart.

Az illatterápiát a természetes gyógymódok közé soroljuk. A nagy ókori kultúrák mind ismerték és sokoldalúan használták az illóolajokat. Az illóolajok elsősorban a bőrbe, a bőr mélyebb rétegeibe és az érpályába eljutva fejtik ki jótékony hatásukat.

A bőrt belülről táplálják, regenerálják. Azonban nemcsak a bőrre, a lelki állapotra is jótékony hatással vannak. A szervezet egészére nyugtató, serkentő, élénkítő módon hatnak.

Az illóolajok tulajdonságai: nyugtató, relaxáló, stresszoldó, fertőtlenítő, baktériumölő, gombaölő, vírusölő, vizelethajtó, görcsoldó, fájdalomcsillapító, gyulladáscsökkentő.

Kezelési idő:
Teljes kezelés: 55 perc 7.900,-Ft
Részleges kezelés: 30 perc 4.100,-Ft